Eskişehir Büyükşehir'in kayıp araçları ilanla aranıyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin envanterinde olması gerekirken Sayıştay raporu ile ortada olmadıkları ortaya çıkan 96 araçla ilgili tartışmalar sürüyor... Büyükerşen son açıklamasında suçu önceki yönetimlere atarken, araçların ne olduğu halen belirsiz... Sosyal medyada ise "Kayıp aranıyor" ilanları verilmeye başlandı!

SİYASET 12.03.2021, 13:15
Eskişehir Büyükşehir'in kayıp araçları ilanla aranıyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'ndeki 96 aracın kayıp göründüğüne ilişkin tespitler Sayıştay denetimi sonucunda ortaya çıkmış, Sayıştay raporunda Büyükşehir ve Emniyet'in kayıtları karşılaştırıldığında Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin 96 aracının kayıp olarak göründüğü, kayıtlarda uyumsuzluk olduğu belirtilmişti. Bu durumun haber sitelerinde haber olması sonrasında konu haftalardır Eskişehir kamuoyunda tartışılıyor... AK Parti Eskişehir'den bu konuda yapılan açıklama ve tepkilerde söz konusu araçların plakalarının açıklanması da istenmişti. 

Büyükerşen "önceki yönetimlerin" dedi ama halen hangi araçlar olduğu ve ne olduğu meçhul... 

Son olarak Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı, meclis toplantısında AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan'ın sorusu üzerine, söz konusu araçların kendileri yönetime gelmeden önce kaybolan araçlar olduğunu ileri sürerek, önceki yönetimlerin hatası olduğunu savunmuştu. Ancak söz konusu araçlara ne olduğu halen meçhul durumda... Büyükşehir'den araçların akıbetine ilişkin bir açıklama gelmiş veya araçların ne olduğu netlik kazanmış değil. 

Sosyal medyada "Kayıp aranıyor" ilanı verdiler!

Sosyal medyada ise bu konuda "Kayıp aranıyor" ilanları paylaşılmaya başladı. Söz konusu ilanda, "Kayıp aranıyor... Sayıştay raporuyla ortaya çıkan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'ne ait 90 adet araç bulunamamaktadır. Görenlerin insanlık namına Belediye'ye başvurmaları rica olunur" ifadelerine yer verildi. Sosyal medya da birçok hesaptan paylaşılan bu ilan Eskişehirlilerin yaşanan duruma ve Büyükerşen'in açıklamalarına bir tepki olarak yorumlandı. 

Hasan Burgaz ve Cengiz Alçayır da Büyükerşen'e seslenmişti... Okumak için tıklayın

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@