Fatih Altaylı: Yılmaz hocadan 15 kişiye ego çıkar!

Fatih Altaylı'dan çok konuşulan Yılmaz Büyükerşen yorumu: "Yılmaz hocadan 15 kişiye ego çıkar!"

SİYASET 27.01.2024, 00:51 27.01.2024, 01:40
Fatih Altaylı: Yılmaz hocadan 15 kişiye ego çıkar!

Fatih Altaylı'nın Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in CHP'ye yönelik eleştirileri ile ilgili youtube kanalında yaptığı yorum çok konuşuluyor. 

Programında, "Yılmaz hocanın bir problemi var. Yılmaz hocayı kes biç, 15 kişiye ego çıkar" diyen Fatih Altaylı, bu durumu ilk olarak Eskişehir'deki bir cenaze töreninde Yılmaz Büyükerşen'in yaptığı bir konuşmada fark ettiğini söyledi. 

"Yılmaz hocadan 15 kişiye ego çıkar"

Altaylı, Büyükerşen ile ilgili, "86 yaşında adaylık peşinde koşup da, sonra da genel sekreterimi aday yapın diyerek sonra da bunları söylemek bence çok hoş şeyler değil. Ben hocayı tanırım. Hocaya çok saygı da duyarım, yaptıklarına... Ama hoca da şöyle bir problem var. Hocayı kes biç, 15 kişiye ego çıkar. Yaptıklarına büyük saygım var. Ama insan hani büyüdükçe, güçlendikçe, bir alçakgönüllülük filan vardır ya, o yok Yılmaz hocada. Hocada dediğim gibi kes biç rahat 10 kişiye ego çıkar. Hatta biraz dar yaparsan 15 kişiye çıkar" diye konuştu. 

"Cenaze töreninde 15 dakika kendini anlattı... O törenden sonra Yılmaz hocayla hiç konuşmadım"

Altaylı ayrıca, "Bunu nerede fark ettim. Eskişehir'de çok önemli, Osmangazi Üniversitesi'nin kurucu rektörü Esat Erenoğlu'nun cenazesinde... Tıp alanında önemli isimlerden birisidir. Onun meslektaşı ve daha önce üniversitede rektörü olduğu için de cenazedeki konuşmayı Büyükerşen yaptı. Bir cenaze töreninde nasıl konuşulur, merhumu anlatırsın, onu översin ve güzel sözlerle uğurlarsın. Hoca çıktı, 15 dakika kendini anlattı ve merhumdan hiç bahsetmedi. Ben ondan sonra hocayla hiç konuşmadım" dedi. 

Altaylı, "Zaten 86 yaşında yeniden aday olup 91 yaşına kadar belediye başkanı olmak istemek bir acayip. İnsanların artık bazen egolarını bastırmak, artık bırakalım demek, iyi bir örnek olmak, iyi bir vedada bulunmak bence önemlidir. Büyük başarılara imza atan, çok değerli bir yönetici olan Yılmaz Büyükerşen ne yazık ki o başarılarına uygun bir veda töreni kendine yapmadı" dedi. 

Fatih Altaylı'nın çok konuşulan o yorumunu aşağıdaki videoya tıklayarak izleyebilirsiniz. 

Yorumlar (24)
Şükrü Ersöz 3 ay önce
65 yaş üstü olanlara seçme ve seçilme diye bir şey olmamalı. (Yaşım 65)
Umut Kardaş 3 ay önce
Keşke Yılmaz hoca gibi daha çok aydınımız olsa Allah uzun ömür versin.
Şenol Nalvuran 3 ay önce
Ben de katılıyorum Fatih Altaylı’ya. İnasanlar geldikleri bırakmak istemiyor. Güzel şeyler yaptı Eskişehir’de kabul ediyoruz. Ama 25 seneden sonra kendi isteğiyle ayrılmalıydı.
Ali 3 ay önce
İlk defa çok doğru demiş
Nihal 3 ay önce
Aynen katılıyorum.Bır Eskişehırli olarak çeşitli yerlerden övgü almış takdir görmüş ki zaten ıhtıyacı yok.ama maalesef bırak artık kendini övmeye bılen biliyor. Eskişehir halkının arasında olsun onları dinlesin gıbı bır yaklaşımını son yıllarda gördük ıletişim kurduk dersek yalan olur.keşke tadında bıraksaydı yerınwbırını hazırlasaydı.Ayşe Ünlüceyi kim biliyordu.ne zaman tanıyacak Şehrimize yazık oldu.
Sibel Kaya 3 ay önce
Aynı fikirdeyim ne yazık ki o yaşa gelen biri haddini bilip, gençlerin önünü açmalıdır. Bir Eskişehirli olarak yaptığı iyi işlerin yanısıra zarar verdiği aileler, kişiler de olmuştur. Şehrimizin bazı konularda önünü kapatmistir.
Cihan 3 ay önce
Düne kadar ilahınızdı töbe haşa Allah gibi gibi görüp tapıyordunuz ne oldu şimdi.
Serdar 3 ay önce
Eskişehire büyük hizmetleri var Ego herkeste var.Fatih Altaylı da farklı egolu değilmi Birde isine gelen her yere rüzgar nerden esiyorsa oraya eğilmiyormu
Ömer muhtar 3 ay önce
Aynen öyle
Bütün Yorumları Görmek İçin Tıklayın

Gelişmelerden Haberdar Olun

@