Hamid Yüzügüllü: Daha mutlu bir Tepebaşı için...

Cumhur İttifakı AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü'nün ikinci seçim ofisini Batıkent'te yoğun katılımlı bir törenle açıldı.

SİYASET 04.02.2024, 21:22 04.02.2024, 21:30
Hamid Yüzügüllü: Daha mutlu bir Tepebaşı için...

Cumhur İttifakı AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü yoğun katılımlı bir törenle ikinci seçim ofisini Batıkent Mahallesi'nde açtı.

Batıkent Mahallesi Seçim irtibat Bürosu açılış töreninde Cumhur İttifakı Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü yaptığı açıklamada “Bugün, Tepebaşı’mızın kalbinde, Batıkent’te, bizim için çok özel bir günün tanıklığına hep birlikte şahit olduk. Batıkent Seçim İrtibat Büromuzun açılışı vesilesiyle bir araya geldiğimiz bu muhteşem buluşmada, siz değerli vatandaşlarımızın, dava arkadaşlarımızın ve saygıdeğer misafirlerimizin sıcaklığı, bize güç ve ilham verdi. Cumhur İttifakı Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Nebi Hatipoğlu, Milletvekilimiz Ayşen Gürcan, AK Parti İl Başkanımız Gürkan Albayrak, MHP İl Başkanımız İsmail Candemir, Odunpazarı Belediye Başkan Adayımız Özkan Alp, Tepebaşı İlçe Başkanımız Emre Aydın, MHP Tepebaşı İlçe Başkanımız Faruk Duman ve tüm teşkilat üyelerimizin yanı sıra, binlerce hemşerimizin desteği, bizim en büyük motivasyon kaynağımız oldu" dedi.

Yüzügüllü, "Bu açılış, sadece bir irtibat bürosunun kapılarını aralamakla kalmıyor, aynı zamanda gönüllerimizi ve umutlarımızı birleştiren, ortak hedeflerimiz doğrultusunda yürüyeceğimiz yeni bir yolun da başlangıcını işaret ediyor. Bu yolda, her birinizin sesine kulak vermek, sorunlarınıza çözüm bulmak ve Tepebaşı’mızı hep birlikte daha yaşanabilir, daha mutlu bir yer haline getirmek için var gücümle çalışacağım” diye konuştu. 

Açılış sonrasında Hamid Yüzügüllü, açılışta annesiyle sarıldığı anı gösteren bir fotoğraf da paylaşarak şu ifadelere yer verdi: "Günün sonunda, gerçek liderlik yürekten gelen bir sıcaklıkla, her bir kalbe değer vermekten geçer. Tepebaşı Belediye Başkan Adayı olarak bu karede, annemle olan samimi sarılma anımız, yolculuğumuzun sadece bir parçası. O,bana gücün, cesaretin ve sevginin ne demek olduğunu öğreten ilk insan. Annemle olan bu derin bağ, bana, her bir vatandaşımızla, her bir tebessümle, her bir samimi el sıkışmayla nasıl bir ilişki kurmam gerektiğini gösteriyor. Tepebaşı’mız için hayalim; sıcak, samimi ve içten bir topluluk yaratmak. Bu yolda, her birinizle el ele verip, yüreğimizdeki sevgiyi çoğaltarak yürümek istiyorum. Hep birlikte, daha aydınlık, daha sıcak bir Tepebaşı inşa edeceğimize inancım tam."

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@