Hamid Yüzügüllü: Her mahalleye eşit hizmet etmek için geldik

Cumhur İttifakı AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü Esentepe Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

SİYASET 01.03.2024, 12:02 01.03.2024, 12:06
Hamid Yüzügüllü: Her mahalleye eşit hizmet etmek için geldik

Cumhur İttifakı AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü Esentepe Mahallesi’nde vatandaşlarla kıraathane toplantısında bir araya geldi. Büyük bir coşku ve meşalelerle karşılanana Hamid Yüzügüllü “Buraya hizmet etmek için geldim” dedi. 

Cumhur İttifakı AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü Esentepe Mahallesinde vatandaşlarla buluştu. Hamid Yüzügüllü yaptığı konuşmada “Bizim yaptıklarımız ortada. Sivrihisar’ı bir marka haline getirdik. Şimdi sıra Tepebaşı’nda. Bu zamana kadar burada bahene belediyeciliği yapılmış. Belli bölgelerde çalışma yapılarak sizler burada unutulmuşsunuz. Kenar mahallelere cezalar verilmiş. Merkezde bulunan mahalleler mahallede, kenar mahallede yaşayan vatandaşlara hiç hizmet gitmemiş. Biz buraya her yere eşit hizmet etmek için geldik. Tüm Türkiye’ye Ak Belediyeciliğin nasıl yapılacağını ve sizlerle yöneteceğimiz belediyecilik anlayışı ile göstereceğiz” dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@