Yüzügüllü durur mu, Kazım Kurt'a yapıştırmış cevabı: "Yapsın da görelim o zaman, hodri meydan!"

Kazım Kurt'un Meşhur Sivrihisar Dövme Sucuk Festivali'ni küçümseyen ve özellikle Sivrihisarlıların da tepkisini çeken sözlerine Hamid Yüzügüllü'den okkalı cevap geldi: "Binlerce kişiyi Sivrihisar'a, Eskişehir'e getiren, Türkiye'nin konuştuğu böyle bir festivali yapsın da görelim o zaman. Hodri meydan!"

SİYASET 23.02.2024, 14:03 23.02.2024, 14:20
Yüzügüllü durur mu, Kazım Kurt'a yapıştırmış cevabı: "Yapsın da görelim o zaman, hodri meydan!"

Cumhur İttifakı AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan adayı Hamid Yüzügüllü, gazetecilerle bir araya geldiği toplantıda projelerini ve Tepebaşı için hedeflerini açıklarken, bir gazetecinin sorduğu soru üzerine Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un Sivrihisar Dövme Sucuk Festivali hakkındaki o sözlerine de cevap verdi. 

Kazım Kurt'un yakışıksız sözleri tepki toplamıştı

Kazım Kurt, bir açılışta "Sucuk Festivali’yle hizmet olmaz. Sucukla, cacıkla belediyecilik olmaz. Belediyecilik gerçek anlamıyla hizmetle  olur. Şimdi Tepebaşı’nda Ahmet ağbi onu halledecek. Sosis yapacak" sözleri özellikle Sivrihisarlıların tepkisini çekmiş ve eleştirilmişti. 

Yüzügüllü'den Kurt'a okkalı cevap: "Buyursunlar böyle bir festivali yapsınlar da görelim. Hodri meydan!"

Basın toplantısında bir gazetecinin Kazım Kurt'un bu yakışıksız sözleri hakkında ne düşündüğü sorulan Hamid Yüzügüllü, "Ne diyeyim ki. Sivrihisar Dövme Sucuk Festivali küçümsenecek bir festival değildir. Her yıl binlerce kişiyi Sivrihisar'a, Eskişehir'e getiren, tüm Türkiye'nin konuştuğu bir festivaldir. Buyursunlar böyle bir festivali yapsınlar da görelim o zaman. Hodri meydan!" cevabını verdi. 

Hamid Yüzügüllü Tepebaşı için projelerini açıkladı... Detaylar için bu linke tıklayın

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@