banner163

Hasan Burgaz: Çözüm bulmayı fiziki durumu mu engelliyor

AK Parti Eskişehir Tanıtım ve Medya Başkanı Hasan Burgaz'dan Eskişehir'deki trafik sorunu ile ilgili çok konuşulan paylaşımlar...

SİYASET 09.10.2021, 13:19 09.10.2021, 14:27
Hasan Burgaz: Çözüm bulmayı fiziki durumu mu engelliyor

AK Parti Eskişehir Tanıtım ve Medya Başkanı Hasan Burgaz'dan Eskişehir'deki trafik sorunu ile ilgili yine çok konuşulan paylaşımlar geldi. 

"Belediyeye gelmeyi ve çözüm bulmayı fiziki durumu mu engelliyor"

Hasan Burgaz yaptığı paylaşımda, "Son dönemde şehir içerisinde yaşanan trafik çilesi ile ilgili merak ettiğimiz bir konu var..! “Büyükşehir Belediye Başkanı koltukta geçirdiği 22 yılın ardından hala trafiği çözmek için kafa yormuyor! Acaba Belediyeye gelmeyi ve çözüm bulmayı fiziki durumu mu engelliyor?” dedi. 

"Şehir resmen isyan ediyor"

Burgaz yaptığı diğer paylaşımda da, "Şehrin; Yeşiltepe, Sazova, Fevzi Çakmak, Huzur, Erenköy ve Gündoğdu Mh. görmeyen CHP’li Belediyeler, trafik sorununu ve tramvayın trafiğe kattığı olumsuzluğu da görmemeye devam ediyor! Yunusemre, Atatürk ve Cumhuriyet Bulvarı felç! Şehir resmen isyan ediyor..!" ifadelerine yer verdi. 

Burgaz'ın bu paylaşımları altına takipçileri ve vatandaşlardan da çok sayıda yorum geldi... İşte o yorumlardan bazıları... 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@