banner163

Hasan Burgaz'dan Recep Taşel'e yanıt: Gündem fena çarpmış!

CHP Eskişehir İl Başkanı Recep Taşel'in paylaşımına, AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı Hasan Burgaz'dan çok konuşulacak bir yanıt geldi...

SİYASET 22.02.2022, 13:44 22.02.2022, 13:51
Hasan Burgaz'dan Recep Taşel'e yanıt: Gündem fena çarpmış!

AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı'nın dün sosyal medya üzerinden "EskişehirdeAsfaltAğlıyor" etiketi ile başlattığı ve Eskişehir'deki bozuk yolların fotoğrafların bulunduğu paylaşımların ardından, CHP Eskişehir İl Başkanı Recep Taşel de sosyal medyadan bir paylaşımda bulundu. 

Recep Taşel paylaşımında, "Artık yeter! Tüm ülkede olduğu gibi Eskişehirimizde de insanlar mutsuz ve gergin. Zamlar insanları canından bezdirdi. Huzur kentinde asayiş olayları tırmanıyor. Sayenizde aracını kullanan kalmadı. Şehri kötülemeyi bırakın. İşinizi yapın! Söyleyin reisinize zamları geri çeksin!" ifadelerine yer verdi. 

"Kötülemiyoruz! Mevcut beceriksiz yönetiminizi ve vatandaşa reva gördüğünüz durumu gün yüzünü çıkartıyoruz"

AK Parti Eskişehir Tanıtım ve Medya Başkanı Hasan Burgaz da, bu tweet ile birlikte bir paylaşımda bulunarak Recep Taşel'e cevap verdi. Hasan Burgaz paylaşımında, "Gündem fena çarpmış Kötülemiyoruz..! Mevcut beceriksiz yönetiminizi ve vatandaşa reva gördüğünüz durumu gün yüzünü çıkartıyoruz" ifadelerine yer verdi. 

Sosyal medyada TT olan ve çok konuşulan Eskişehir'deki o paylaşımları ve fotoğrafları görmek için tıklayın 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@