Kadir Çalışıcı, Yeniden Refah Partisi'nin Eskişehir Büyükşehir adayı oldu

Kadir Çalışıcı, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı teklifini kabul etti. Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Osman Mandacı, "Eskişehir Büyükşehir adayımız Kadir Çalışıcı, Tepebaşı adayımız da Tacettin Sarıoğlu'dur" dedi.

SİYASET 30.01.2024, 17:26 30.01.2024, 19:40
Kadir Çalışıcı, Yeniden Refah Partisi'nin Eskişehir Büyükşehir adayı oldu

Eskişehir'in eski valilerinden, emekli vali Kadir Çalışıcı'nın Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adaylık teklifini kabul etti. 

Kadir Çalışıcı'nın Ankara'da olduğu ve Yeniden Refah Partisi'nin MYK toplantısı öncesinde Fatih Erbakan ile görüştüğü belirtilirken, adaylık teklifini kabul ettiği öğrenildi. MYK'da Kadir Çalışıcı'nın Eskişehir adayı olması yönünde karar alındığı ifade ediliyor. 

medyamidas.com'un ulaştığı Yeniden Refah Partisi Eskişehir İl Başkanı Osman Mandacı, Ankara'dan Eskişehir'e dönüş yolunda olduklarını belirterek, "Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayımız sayın Kadir Çalışıcı olarak kesinleşmiştir. Tepebaşı Belediye Başkan adayımız da sayın Tacettin Sarıoğlu'dur" dedi. Osman Mandacı, yarın konuyla ilgili bir açıklama veya basın toplantısı yapacaklarını dile getirdi. 

Fatih Erbakan sosyal medyadan duyurdu

Fatih Erbakan da akşam saatlerinde sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, Kadir Çalışıcı ile fotorafını paylaştı ve "Adıyaman, Aksaray ve uzun yıllar Eskişehir Valiliği görevlerinde bulunarak kamuda önemli hizmetlere imza atan Kadir Çalışıcı Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız oldu. Eskişehir’e, Sayın Valimize ve partimize hayırlı olsun inşallah" dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@