Özgür Özel: CHP'nin kampanyasını Büyükerşen yönetecek

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den Yılmaz Büyükerşen ile ilgili yeni açıklama...

SİYASET 30.01.2024, 17:35 30.01.2024, 18:15
Özgür Özel: CHP'nin kampanyasını Büyükerşen yönetecek

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM'deki grup toplantısında yaptığı konuşmada Eskişehir ve Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile ilgili de açıklamalarda bulundu. 

CHP'nin Eskişehir Büyükşehir adayı Ayşe Ünlüce'nin de katıldığı toplantıda konuşan Özgür Özel, Eskişehir'deki aday tanıtım toplantısında Büyükerşen'in CHP'li belediyelerin hizmetlerinin koordinasyonu için kurulacak kurulda Genel Koordinatör olarak görev yapacağını açıklamıştı. Özgür Özel, bugünkü konuşmasında Büyükerşen'in ayrıca CHP'li büyükşehir belediyelerinin sosyal belediyeciliğinin anlatılacağı kampanyayı da Büyükerşen'in yöneteceğini söyledi. 

Özgür Özel: "Büyükerşen CHP'li belediyeleri denetleyecek, CHP'nin kampanyasını yönetecek"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel konuşmasında, "Sayın Büyükerşen'in sağ eli Ayşe Hanımın omzunda, son eli CHP'li belediyelerin omzunda olacak. Hocamız, CHP'li belediyelerin çalışmalarının koordinasyonu için kurulan yeni kurulumuzun genel koordinatörü sıfatıyla belediyelerimizi izleyecek, denetleyecek, denetlettirecek, bir araya getirecek ve onların en iyi hizmette birleşmesini, halk memnuniyetini artırmasını sağlayacak. Yarın saat 13.00'te de 11 büyükşehir belediye başkanımızın kampanya yöneticilerinin katılacağı toplantıda 5 ayrı masayı koordine edecek. CHP'li belediyelerin sosyal belediyeciliğini anlatacağımız kampanyayı teknik olarak Yılmaz Büyükerşen yönetecek" dedi. 

Özgür Özel'in konuşmasını aşağıdaki videoya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@