Lütfü Türkkan için kararı ne olacak?

Şehit yakınına küfreden İYİ Partili Lütfü Türkkan'a tepkiler ve istifa çağrıları sürüyor... Gözler Meral Akşener ve yarınki toplantıda...

SİYASET 07.11.2021, 13:19 07.11.2021, 13:36
Lütfü Türkkan için kararı ne olacak?

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın Bingöl'de bir şehit yakınına küfür etmesine tepkiler sürüyor... 

İYİ Parti Meclis yönetiminin yarın saat 14.00'te toplanacağı ve tepkilerin odağındaki Lütfü Türkkan'la ilgili karar alacağı öğrenildi... 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Bingöl ziyareti sırasında şehit yakını olduğunu söyleyen bir kişi Akşener ve İYİ Parti'lilere tepki göstermiş, ardından da Lütfü Türkkan'ın sarf ettiği hakaret içerikli sözler ise kameralara yansımıştı.

Bakan Soylu: "Kirli siyasetinizi Şehitlerimizin ailelerinden uzak tutun"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da paylaştığı mesajda, Meral Akşener'den halen açıklama gelmemesine dikkat çekerek, “Kirli siyasetinizi Şehitlerimizin ailelerinden uzak tutun” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Şehitlerimiz, başımızın tacıdır. Şehitlerimizin bizlere emaneti aileleri, başımızın tacıdır. Bu ülke için feda-i can eden Şehitlerimizin ailesine hakaretin üzerinden 32 saat geçti. Ses yok. Kirli siyasetinizi Şehitlerimizin ailelerinden uzak tutun” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@