Murat Özcan Kazım Kurt'a sordu: "Depremzede vatandaşın cenazesi için 16 bin lira mı istediniz?"

Odunpazarı Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan sarsıcı iddiayı gündeme taşıdı ve Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'a sordu: "Eskişehir'de vefat eden depremzede vatandaşın cenazesini Hatay'a götürmek için kızından 16 bin lira masraf talep etmişsiniz, doğru mu?"

SİYASET 03.04.2023, 19:32 03.04.2023, 21:17
Murat Özcan Kazım Kurt'a sordu: "Depremzede vatandaşın cenazesi için 16 bin lira mı istediniz?"

Eskişehir'de Odunpazarı Belediye Meclisi'nde yaşanan tartışma ve AK Partililerin meclis toplantısını terk etmesi sonrasında, AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan, sosyal medya hesabından gündemi sarsacak bir paylaşımda bulundu ve Belediye Başkanı Kazım Kurt'a bir soru yöneltti. 

"Eskişehir'de vefat eden depremzede vatandaşın cenazesini cenaze aracıyla Hatay'a götürmek için belediye yetkilileri 16 bin TL masraf istiyor. Doğru mu?"

Murat Özcan twitter'daki paylaşımında, "Sayın başkan Kazım Kurt...  1938 Hatay doğumlu T.B. İsimli depremzede şehrimizde tedavi gördüğü sırada vefat ediyor kızı K.U. belediyenize başvurarak cenaze aracı talep ediyor. Belediye yetkilileri Hataya cenazeyi götürmek için 16 bin tl masraf bedeli istiyor.29/03 de doğru mu?" ifadelerine yer verdi. 

Gündemi sarsan iddia ve soruyla ilgili Belediye Başkanı Kazım Kurt'un ne cevap vereceği kamuoyunda merakla bekleniyor. 

CHP'liler Odunpazarı'nda bardağı taşırdı! AK Partililer meclisi terk etti - Detaylar için bu linke tıklayın 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@