CHP'liler Odunpazarı'nda bardağı taşırdı! AK Partililer meclisi terk etti

Odunpazarı Belediye Meclisi'nde CHP'lilerin yaptığı bardağı taşırdı! AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan ve meclis üyeleri büyük tepki göstererek meclis salonunu terk etti.

SİYASET 03.04.2023, 19:10 03.04.2023, 21:13
CHP'liler Odunpazarı'nda bardağı taşırdı! AK Partililer meclisi terk etti

Eskişehir'de Odunpazarı Belediye Meclisi'nde büyük tartışma yaşandı. 

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un başkanlık ettiği toplantılarda CHP'li meclis üyeleri Odunpazarı ile ilgili değil ülke gündemi ile ilgili konularda hükümeti eleştiren açıklamalarda bulunurken, CHP'li Ali Haydar Çelik'in Millet İttifakı seçim mutabakatını okumaya başlaması ve dakikalarca devam etmesi bardağı taşıran son damla oldu. 

AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan, "Bunları CHP'nin okuması gerekir, burası yeri mi, biz bunları mı dinleyeceğiz burada. Odunpazarı'nı konuşmaya geldik" diyerek tepki gösterirken, Ali Haydar Çelik'in seçim mutabakatını dakikalarca okumaya devam etmesi üzerine AK Parti grubu bu duruma tepki göstererek meclis toplantısını terk etti. Kazım Kurt'un bu durumu gülerek karşılaması da dikkat çekti. 

Murat Özcan, konuyla ilgili, "CHP ve Millet İttifakı'nın vaatlerini sıralıyorlar meclis toplantısında. Millet İttifakı'nın mutabakat metnini okuyorlar. Burası Odunpazarı Belediye Meclisi, her zaman dediğimiz gibi Odunpazarı'nın sorunlarının, meselelerinin konuşulacağı yerdir. Seçim mutabakatı okunacak yer değildir" dedi. 

Detaylar az sonra... 

Murat Özcan Kazım Kurt'a sordu: "Depremzede vatandaşın cenazesi için 16 bin lira mı istediniz?" - Detaylar için tıklayın 

Odunpazarı'nda şok! CHP'li meclis üyesi "Kurban olun HDP'ye siz" diye bağırdı - Video haber 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@