Murat Özcan paylaştı... AK Partililer ne sordu, Kazım Kurt ne dedi?

AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan'dan Odunpazarı Belediye Meclisi'ndeki tartışmalarla ilgili dikkat çeken paylaşım...

SİYASET 02.11.2021, 17:16 02.11.2021, 17:36
Murat Özcan paylaştı... AK Partililer ne sordu, Kazım Kurt ne dedi?

Eskişehir'de, AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan, dün gerçekleşen Odunpazarı Belediye Meclisi'ndeki tartışmalarla ilgili dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. 

Murat Özcan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Dün Odunpazarı Meclisi vardı. Sadece gündem dışı konuşmalarla, tartışma programlarını andıran konuşmalar yaşanmadı tabiki. Ak Parti grubunun açıklama istediği konular, ilgi duyanlar için aşağıdaki gibidir" dedi. 

Murat Özcan devamında şu ifadeleri paylaştı: 

"Kanun Büyükşehir'i sorumlu tutuyor"

"1- Cenaze aracı yetersizliği ile ilgili şikayetler var ne düşünüyorsunuz. -Kanun Büyükşehir'i sorumlu tutuyor biz sadece destek oluyoruz. Ciddi masraf yükü var artırmayı düşünmüyoruz."

"Sahte tahliye tutanağı doğru, fazla bir şey yapamıyoruz"

"2- Sanayi bölgesinde encümen kararı ile tahliye edilmesi gereken ruhsatsız işyerlerine sahte tahliye tutanağı düzenlenmiş doğru mu? - Doğru, gerekli işlemleri yaptık 657 zırhından dolayı fazla birşey yapamıyoruz."

"Taliplisi varken satarım"

"3- Belediyemize ait 100 dönümlük tarlaları satmak için yetki istiyorsunuz.Tarım fuarı yapan bir partinin Belediye başkanı olarak doğru buluyor musunuz? -Taliplisi varken satarım."

Yorumlar (1)
Hizmet yok rant var 3 yıl önce
Bunların Eskişehir’e ve odunpazarına hizmetle işi yok.Bunların tek derdi menfaatleri.Ne demek satarım kamunun malını satıp sanki hizmet mi yapacaksın.

Gelişmelerden Haberdar Olun

@