Odunpazarı A.Ş.'de neler oluyor? "4 milyon zarar etmişler, 530 bin lira almışlar"

Odunpazarı Belediye Meclisi'nde belediyenin şirketi Odunpazarı A.Ş. ile ilgili çok konuşulacak açıklama! Murat Özcan: ""Odunpazarı A.Ş. 4 milyon lira zarar etmiş, ama yöneticilerine 530 bin lira huzur hakkı ödemişsiniz"

SİYASET 07.04.2022, 12:37 07.04.2022, 15:35
Odunpazarı A.Ş.'de neler oluyor? "4 milyon zarar etmişler, 530 bin lira almışlar"

Odunpazarı Belediye Meclisi'nde faaliyet raporu görüşmelerinde AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan çok konuşulacak ve tartışılacak bir detaya da dikkat çekti ve tepki gösterdi. 

Odunpazarı Belediye Meclisi toplantısında AK Parti grubu sert eleştirilerde bulunurken, meclis toplantısında 7 yılda Belediye Başkanı Kazım Kurt'un yaptıklarından daha çok yapamadıkları konuşuldu. 

AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan, Kazım Kurt'un söz verip yapamadığı projeleri tek tek sayarken, çok dikkat çekici bir açıklamada da bulundu. 

"Odunpazarı A.Ş. 4 milyon lira zarar etmiş, yöneticilerine 530 bin lira huzur hakkı ödemişsiniz"

Murat Özcan, "Şu konuya da bir değinmek isterim. Faaliyet raporunda bize verdiğiniz bilgiler içinde olduğu için söylemek istiyorum. Odunpazarı A.Ş.'nin 114 milyon lira cirosu var, 4 milyon lira zararı var. 530 bin lira huzur hakkı ödemişsiniz bunu yöneten arkadaşlara" dedi.

"4 milyon lira zarar etmek için 530 bin lira huzur hakkı ödenmez... Ya ödemeyin, ya da zarardan kurtarın"

Murat Özcan, "4 milyon lira zarar etmek için 530 bin lira huzur hakkı ödenmez bu arkadaşlara... Ya bu parayı ödemeyin, ödüyorsanız da bu şirketi bu zarardan kurtarın. Bu şirketin tek müşterisi var, o da belediye. İkinci bir müşterisi yok. Dolayısıyla bu belediye kendi şirketinin nasıl zarara düştüğünü, vergi rekortmeni olmuş bir belediye şirketinin, hatırlarsanız yanlışlıkla yapmışlar, bugün nasıl bir zarar edildiğini anlayabilmiş değiliz" diye konuştu. 

Murat Özcan bir bir saydı... Odunpazarı Meclisi'nde Kazım Kurt'un yaptıkları değil, yapamadıkları konuşuldu! Detaylar için tıklayın 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@