Odunpazarı bunu konuşuyor! "10 yıldır kapalı pazar yapamayan Kazım Kurt şimdi pazarları gezip oy istiyor"

10 yıldır Odunpazarı'na tek bir kapalı pazaar yeri kazandıramayan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un şimdi seçim öncesi semt pazarlarını gezmeye başlayıp vatandaşlardan oy istemeye başlaması alay konusu oldu... 

SİYASET 24.01.2024, 13:49 24.01.2024, 13:56
Odunpazarı bunu konuşuyor! "10 yıldır kapalı pazar yapamayan Kazım Kurt şimdi pazarları gezip oy istiyor"

Eskişehir'de Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un yerel seçim yaklaşınca semt pazarlarını gezerek vatandaşlarla sohbet etmeye ve oy istemeye başlaması günün konusu oldu. Önceki seçimde verdiği sözlerden büyük çoğunluğunu yerine getiremediği için çok eleştirilen Kazım Kurt'un en çok eleştirildiği konulardan biri de 10 yıldır Odunpazarı'na tek bir kapalı pazar yeri kazandıramamış olması. 

Odunpazarı'nda alay konusu oldu

Kazım Kurt'un buna rağmen şimdi seçim yaklaşınca semt pazarlarını gezmeye başlayarak soğukta üşüyen pazarcı esnafı ve vatandaşlardan oy istemeye başlaması vatandaşlar arasında alay ve eleştiri konusu oldu. Odunpazarı'nda vatandaşlar Kazım Kurt'un halen ilçeye bir kapalı pazar yeri kazandırmamasına ve Çarşama Pazarı konusundaki sıkıntıları da çözememiş olmasına tepki gösteriyor. "10 yıldır tek bir kapalı pazar yeri yapmayan Kazım Kurt'un aklına pazar yerleri şimdi mi geldi de dolaşıyor ve vatandaşlardan oy istiyor" yorumları yapılıyor. 

Kazım Kurt son olarak da Yenidoğan Mahallesi'ndeki salı pazarını ziyaret etti. Kazım Kurt'un kapalı pazar yeri taleplerini geçiştirdiği ifade edildi. 

Vatandaşlar ve pazar esnafı Odunpazarı'ndaki semt pazarlarında birçok sıkıntı yaşandığını belirterek, belediyenin bu sorunlara karşı duyarsızlığından da yakındıklarını ifade ediyor. 

Yenikent'teki kapalı pazar yeri projesinin bu yıla da yetişmeyeceği ve hizmete açılamayacağı iddia edilirken, daha önce verdiği sözleri yerine getirmeyen Kazım Kurt'un henüz yeni bir proje açıklamamış olması da dikkat çekiyor. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@