Özkan Alp: Emirdağlıların da desteğiyle tüm Eskişehir kazanacak

Cumhur İttifakı adayları Eskişehir'de Emirdağlılar Vakfı yönetimi ve üyeleriyle bir araya geldi. Odunpazarı Belediye Başkan adayı Özkan Alp, "Büyükşehir ve tüm ilçelerimizde Emirdağlı hemşehrilerimizin destekleriyle gerçek belediyecilik hizmetlerini şehrimizin her köşesine kazandıracağız. Hep birlikte kazanacağız" dedi.

SİYASET 08.02.2024, 12:13 08.02.2024, 12:18
Özkan Alp: Emirdağlıların da desteğiyle tüm Eskişehir kazanacak

Cumhur İttifakı adayları Eskişehir'de yerel seçim çalışmalarında sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeye devam ediyor. Cumhur İttifakı AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, Cumhur İttifakı AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp ve Cumhur İttifakı-AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü, Eskişehir'de Emirdağlılar Vakfı yönetim kurulu üyeleriyle de bir araya geldi.

Yoğun katılımlı toplantıda konuşan Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Başkan Özkan Alp, yaptığı açıklamada, "Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Nebi Hatipoğlu ve Tepebaşı Belediye Başkan Adayımız Hamid Yüzügüllü ile birlikte Emirdağlılar Vakfı üyeleriyle bir araya geldik. Hem Odunpazarı'mızda hem de Büyükşehir ve tüm ilçelerimizde Emirdağlı hemşehrilerimizin destekleriyle güçlü bir şekilde ve gerçek belediyecilik hizmetlerini şehrimizin her köşesine kazandıracağız. Hep birlikte kazanacağız" dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@