banner163

Recep Taşel'e 'Polise başvur' çağrısı 

CHP Eskişehir İl Başkanı Recep Taşel'in twitter'daki paylaşımı ve iddiası çok dikkat çekti, tartışma yarattı... Recep Taşel'in neden polise başvurmak yerine sosyal medyayı tercih ettiği eleştiri konusu oldu...

SİYASET 14.07.2021, 15:54 14.07.2021, 15:58
Recep Taşel'e 'Polise başvur' çağrısı 

CHP Eskişehir İl Başkanı Recep Taşel'in twitter'daki paylaşımı ve iddiası çok dikkat çekti, tartışma yarattı... Recep Taşel'in neden polise başvurmadığı, böyle bir paylaşımda bulunduğu eleştiri konusu oldu. 

Taşel: "Askeri kıyafete benzer giyimli, Afgan uyruklu büyük valizli genç erkekler..."

Recep Taşel, yaptığı paylaşımda "Eskişehir’de askeri kıyafete benzer giyimleriyle, Afgan uyruklu olduğu tahmin edilen, yanlarında büyük valizlerle genç erkeklerin görüldüğü ve tedirginlik yarattığı bilgileri alıyoruz. Bu konuda bir açıklama bekliyoruz" diye yazdı. 

Taşel'in bu paylaşımı tartışma yarattı. Yapılan yorumlarda Taşel'in neden böyle bir bilgiyi direkt polise bildirmek yerine sosyal medyada paylaştığı merak edilirken, bu durum eleştiri konusu oldu. 

"Bir siyasi parti il başkanısın... Şaka gibi"

Feryat Gökdoğan, Taşel'in twitine, "Sen bir siyasi partinin il başkanısın. Eskişehir 4 köşe bir memleket haberi aldığın kişiler bir kare resim çekememiş mi ? Mahalle başkanlarından bilgi alamıyor musun ? Yoksa amaç yalanı ortaya atıp kaos çıkarmak mı ? Şaka gibi şehrin tek bir problemiyle ilgilenmezler" yorumunda bulundu. 

"Halkı tedirgin ediyorsunuz, ciddi bir şüphe varsa polise bildirmeniz gerekmez mi"

Cumhur Calban da, "Bu ne yahu? Bu ne? Tarife bak, ithama bak. Her şeyi geçtim bunu Twitter’dan yazmanın amacı ne? Ne yapılsın istiyorsunuz? Bu twiti okuyup kamuflaj desenli kıyafet giyen, elinde çanta olan insanlar görürsek saldıralım mı ne yapalım? Şu dakika itibari ile bu tarife uyabilecek birilerinin başına bir şey gelirse sorumluluğu üzerinize alıyor musunuz Sayın Başkan? Sanki terörist bir faaliyet varmış gibi yazdığınız bu twitle, birçok insanı zan altında bıraktığınızı, halkı tedirgin ettiğinizi, ırkçılık yaptığınızı ve eğer ciddi bir şüpheniz varsa da bunun yerinin burası olmadığını, polise ihbar etmeniz gerektiğini düşünmüyor musunuz?" diyerek tepki gösterdi. 

Taşel'in söz konusu paylaşımı ve iddiası ile ilgili sosyal medyadaki tartışmalar devam ediyor... 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@