Anadolu futbolu Twitter'da şampiyon oldu!

Trabzonspor, Eskişehirspor'un transfer yasağını kaldırmak için talep ettiği imzayı geri çevirdi... Trabzonspor'un Anadolu futbolunu temsil ettiğini ifade eden Ağaoğlu'nun bu açıklamasının ardından Trabzonspor yönetiminin aldığı bu karar ile birlikte Eskişehirspor Twitter'da gündem oldu.

SPOR 30.12.2021, 16:12
Anadolu futbolu Twitter'da şampiyon oldu!

Eskişehirspor yönetimi, transfer yasağının kalkması adına Trabzonspor Kulübü'nden ara transfer döneminde mevcut borcun baki kalması şartıyla gerekli imzanın verilmesini talep etti.
Trabzonspor yönetimi ise bu talebe olumsuz cevap verdi.

Twitter'da gündem Eskişehirspor

Yakın zamanda Trabzonspor'un Süper Lig'de şampiyon olması halinde "Trabzonspor'un elinde kupa yükselirse, o Trabzonspor'un elinde yükselen bir kupa değil, Anadolu kulüplerinin de adaletli ülke futbolu adına verdikleri mücadelenin kupası olarak yükselir. Bu kupanın sahibi Trabzonspor olmaz, bu kupanın sahibi tüm Anadolu'dur" diyen Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun bu söyleminin ardından Eskişehirspor'a imza vermemesi Twitter'da gündem oldu.



Trabzonspor'un red kararı ile Ali Ağaoğlu'nun 'Anadolu futbolu' söylemi arasındaki tezatlığa dikkat çeken birçok Twitter kullanıcısı, Trabzonspor'a tepki gösterdi. 

Eskişehirspor Başkanı Mehmet Şimşek de, Twitter'dan yaptığı paylaşımda Ağaoğlu'nun Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç'la fotoğrafını paylaşarak "Keser döner sap döner gün gelir hesap döner" ifadelerini kullandı. 


 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@