Çiftelerspor'dan Şekerspor maçı açıklaması

Çiftelerspor - Şekerspor'un karşılaştığı ve Çiftelerspor'un 1-0 galip geldiği maçta yaşanan olaylarla ilgili Çiftelerspor tarafından bir açıklama yapıldı.

SPOR 10.02.2022, 13:52
Çiftelerspor'dan Şekerspor maçı açıklaması

Eskişehir'de Çiftelerspor ve Şekerspor'un karşılatığı erteleme maçında Çiftelerspor sahadan 1-0 galip ayrılmıştı. Maçta yaşanan olaylarla ilgili Çiftelerspor yazılı bir açıklama yaptı: 

Çiftelerspor'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

"Şekerspor Eskişehir'imizin geçmişi başarılarla dolu bir spor kulübüdür. Lakin 9 Şubat Çarşamba günü oynanan müsabakayla ilgili rakip takım tarafından, Çiftelerspor'umuzun futbolcuları ve yöneticileri hakkında mesnetsiz, basiretsiz, iftiralarla dolu açıklama ve paylaşımda bulunmuşlardır. Edepten adaptan yoksun, spora centilmenliğin özüne mugayir bayağı açıklamalarını kınıyoruz. Oynadığı futbolla spor basınının ve seyircilerin takdirini kazanan, centilmence ve tamamen Çiftelerspor'umuzun üstünlüğüyle geçen 90 dakikanın sonunda Çiftelerspor bileğinin hakkıyla maçı kazanmıştır. Maçın bitim düdüğüyle futbolcularımızın sevincine dahi tahammül edemeyen rakip takım oyuncularından bazıları, maalesef uçan tekme atarak oyuncumuza saldırmıştır. Buna rağmen yöneticilerimiz ve teknik ekibimiz saha içinde her iki taraf futbolcularını yatıştırmak için gayret göstermiş olay büyümeden yatıştırılmıştır. Şekerspor'dan da aklı selim davranan güzel insanlara teşekkür ediyoruz. Lakin maç boyunca hakeme etmedik hakaret bırakmayan rakip takımın cezalı hocası yöneticimize saldırmış araya polisler ve aklı selim yöneticilerimiz ve rakip takımın yardımcı antrenörü girerek olayın yatıştırılması sağlanmıştır. Çiftelerspor tüm oyuncularıyla Şeker stadından ayrıldıktan sonra, soyunma odasına verilen zarardan bahisle fotoğraflar servis edilmiştir. Şayet böyle bir durum söz konusu olmuşsa, saha komiseri orada bulunan kulübümüz yöneticileride davet edilerek böyle bir durum için neden tutanak tutulmamıştır. Her zaman sporun dostluk, kardeşlik ve centilmenlik olduğu bilinciyle hareket eden Çiftelerspor Eskişehir'e değer katan erdem ve edep okuludur. Dostlukları zedeleyecek her türlü provakasyon'a karşı Çiftelerspor ne hak yer, ne de hakkını yedirir. Kem sözler kişinin ayinesidir. Spor camiasına saygılarımızla"

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@