banner163

Eskişehir Ormanspor'da MYK'ya sıkı hazırlık

Eskişehir Ormanspor cumartesi günü deplasmanda oynayacağı MYK maçı için hazırlıklarını sürdürüyor.

SPOR 17.11.2021, 12:26
Eskişehir Ormanspor'da MYK'ya sıkı hazırlık

Erkekler Hentbol Süper Ligi ekiplerinden Eskişehir Ormanspor'da, geride kalan haftada Hatayspor karşısında alınan galibiyetle moral depolamıştı. Eskişehir temsilcisi vakit kaybetmeden bu hafta oynayacağı MYK maçı hazırlıklarına başladı. Antremanlarda oyuncuların  maç havasında sert ve hızlı performans sergilemeleri teknik heyeti memnun etti.

Bir eksik var

Ateş Savaşçıları'nda sakatlığı nedeniyle antrenmanlara katılayaman Ramazan Mutlu, MYK karşılaşmasında da forma giyemeyecek. 

Hedefimiz kayıpsız dönmek

Son 2 sezonda MYK kadrosunda yer alan sol kanat oyuncusu Yaşar Erdem Ateş yaptığı açıklamada " Benim içinde farklı duyguları yaşayacağım bir maç olacak ama sonuçta profesyoneliz ve artık Eskişehir Ormanspor için ter döküyoruz.Hedeflerimiz belli bu yüzden hafta sonu oynanacak maçta güzel performans sergileyip kayıpsız bir şekilde Ankara'dan dönmek istiyoruz" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Eskişehir Ormanspor Cuma gününe kadar çalışmalarını fitness idmanları ve Porsuk Spor Salonundaki antrenmanlarla sürdürecek. Cuma günü Ankara'ya geçecek olan takım burada son çalışmasını yapıp maç saatini bekleyecek.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@