banner163

Eskişehir Ormanspor'da olağanüstü kongre kararı

Eskişehir Ormanspor'da Seçimli Olağanüstü Genel Kurul kararı alındı...

SPOR 28.01.2022, 10:38 28.01.2022, 10:53
Eskişehir Ormanspor'da olağanüstü kongre kararı

Eskişehir Ormanspor kupada bir üst tura çıkmanın sevincini yaşarken, 29 Ocak'ta (yarın) tarihinde seçimli olağanüstü genel kurul gerçekleştirecek. Kulüp, Kurucu Başkan Recep Temel önderliğinde Süper Lig'e yükselen hentbol branşının yanı sıra santranç, yüzme ve geleneksel okçuluk branşlarında da faaliyet gösteriyor.

Recep Temel'in kasım ayında Orman Genel Müdürlüğü merkezinde görev almaya başlamasının ardından, mevcut yapının sağlıklı devam edilebilmesi adına yönetim kurulu olağan üstü genel kurul kararı aldı.

Yeni Yönetim Kurulu listesinin Eskişehir Orman Bölge Müdürü İsmail Boz başkanlığında oluşturulması bekleniyor. Liste, kongrede üyelerin oylamasına sunulacak.

Öte yandan takım da 2 günlük iznin ardından Köyceğiz maçı hazırlıklarına Cumartesi (yarın) başlayacak olup maç gününe kadar sürdürecek.

İsmail Boz kimdir?

1978 yılında Trabzon Çaykara’da doğan İsmail Boz, ilk, orta ve lise tahsilini memleketinde tamamladı. 2001 yılında KTÜ Orman Fakültesinden mezun oldu.

Askerlik dönüşü 2 yıl özel sektörde çalışan Sayın Boz, 2005 yılında Orman teşkilatına girdi. Sırasıyla Antalya Gündoğmuş ve Serik Orman işletme Şefliklerini yürüttü.

2011 yılında Bursa Orman Bölge Müdürlüğü emrine atanan İsmail Boz, burada İşletme Şefliği, İşletme Müdür yardımcılığı ve Orman Fidanlık Müdürlüğü yaptı.

2019 yılında Kütahya Orman Bölge Müdür Yardımcısı olan İsmail Boz, son olarak Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğüne atandı. 08.11.2021 günü görevine başlayan Sayın Boz, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@