Eskişehir Ormanspor sahadan galip ayrıldı

Eskişehir Ormanspor, Köyceğiz'i 37-28 yenerek gelip oldu...

SPOR 02.02.2022, 19:29 02.02.2022, 19:49
Eskişehir Ormanspor sahadan galip ayrıldı

Eskişehir Ormanspor ilk devrenin Milli Maç arası sebebi ile ertelenen maçında Köyceğiz Belediye karşısında sahadan 37-28 galip ayrıldı.

Maçın başından kontrolü elinden bırakmayan Eskişehir Ormanspor, ilk yarıdan 19-13 üstünlükle ayrıldı. İlk yarının onuncu dakikasında Mehmet Demirezen  burnuna aldığı darbeden dolayı süre alamadı. Bu sakatlıktan sonra Sedat Yıldırım'da sakatlanınca oda oyun dışı kaldı. Ancak ilk yarıda yaşanan sakatlıklara rağmen Eskişehir Ormanspor üstünlüğünü korudu.


İkinci yarıda hız kesmeyen Eskişehir Ormanspor maçın son 10 dakikasında gençlerle mücadelesini sürdürerek sahadan 37-28 önde üstünlükle ayrıldı.
Köyceğiz mücadelesinde  kaleci Taner Günay başarılı performansını kaleden kaleye attığı 1 golle süslerken, 7'şer golle Ramazan Döne ve Gürkan Rallas diğer öne çıkan isimler oldu.


Maç sonunda ise İsmail Boz ve yeni yönetim kurulu, oyuncular ile teknik ekibi tebrik etti. Maç esnasında sakatlanan Mehmet Demirezen ve Sedat Yıldırım'ın durumları yapılan kontrollerden sonra netlik kazanacak. Artık rota pazar günü oynanacak Tokat Gençlik Spor mücadelesine çevrildi.


 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@