banner163

Eskişehirspor'da imza mesaisi sürüyor... İşte detaylar

Eskişehirspor'da Divan Kurulu transfer tahtasını açmak için görüşmelerini sürdürüyor... İmzalar alınmaya bugün de devam edildi...

SPOR 22.06.2021, 16:35 22.06.2021, 16:58
Eskişehirspor'da imza mesaisi sürüyor... İşte detaylar

Eskişehirspor'da transfer tahtasını açmak için göreve geldiğinden beri sıkı bir çalışma yürüten Divan Kurulu, alacaklılardan imza almaya devam ediyor. 

Yerli ve yabancı oyuncularla görüşmelerde mesafe kat eden Divan Kurulu, bugün de imzaları almaya devam etti. Toplamda 83 dosya için imza almaya çalışan Divan Kurulu, bugün alınan imzalarla birlikte sayıyı 29'a kadar düşürdü. 

Eskişehirspor kulübünden bugün yapılan açıklamalarda Goran Causic, Ali Şaşal Vural, Tornike Okriashvili, Jordi Figueras Montel ve Dossa Júnior'un imza attığı ifade edildi. Alınan imza sayısını 54'e çıkaran Divan Kurulu, 29 imzayı daha alması takdirde transfer tahtasını açabilecek. 

Kimler imza verdi?

Yılmaz Vural, Muhammet Türkmen, Mehmet Demirtaş, Cemal Tosun, İlyas Kahraman, Fuat Çapa, Engin Özdemir, İzzet Karakulak, Serdar Özkan, Leonardo De Deus Santos, Leandro Junio Souza de Deus, Mehmet Murat Uçar, Semih Şentürk, Erkan Zengin, Tarık Çamdal, Sinan Ören, Berkay Tolga Dabanlı, Hürriyet Gücer, Anıl Karaer, Yılmaz Bal, Sezgin Coşkun, Onur Bayramoğlu, Erkut Şentürk, Birol Parlak, Raheem Lawal, Alpaslan Öztürk ve Emre Güngör, Ersin Aka, Mustafa Gürsel, Sami Uğurlu, Ertuğrul Sağlam, Hasan Hüseyin Acar, Yücel İldiz, Ümit Levent Zorluer, Güven Sabaz, Ömer Faruk Canbirdi, Kayacan Erdoğan, Özgür Çek, Gökhan Siverek, Ramazan Övüç, Cenk Özcan, Fehmi İbişi, Thomas Fenwich, Miroslaw Steviç, Hasan Ayaroğlu, Engin Bekdemir, Kamil Ahmet Çörekçi, Uğur İnceman, Goran Causic, Ali Şaşal Vural, Tornike Okriashvili, Jordi Figueras Montel ve Dossa Júnior.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@