Eskişehir'de 23 Nisan'da ücretsiz olacak

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi duyurdu... 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda ücretsiz olacak.

EKONOMİ 21.04.2024, 12:08 21.04.2024, 12:13
Eskişehir'de 23 Nisan'da ücretsiz olacak

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, 23 Nisan Salı günü toplu ulaşımın ücretsiz olacağını duyurdu. 

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’nin önerisi ve Büyükşehir Belediye Meclisi’nde meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edilen karar kapsamında 23 Nisan Salı günü toplu ulaşım ücretsiz olacak.

Ramazan Bayramı’nda olduğu gibi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda 23 Nisan Salı günü tramvay ve otobüsler Eskişehir'de ücretsiz hizmet verecek.

Ayşe Ünlüce, ilk belediye meclis toplantısında Eskişehir'de artık tüm resmi ve dini bayramlarda toplu ulaşımı ücretsiz yapacaklarıı söylemişti. 

Otobüs saatlerine düzenleme yapıldı

Ayrıca otobüs sefer saatlerinde de bir düzenleme yapıldığı açıklandı. Konuyla ilgili bilgi veren yetkililer, “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda şehir içi hatlarımız resmi tatil (Pazar) saatlerine göre hizmet vereceklerdir. 92 (S) ve 99 (S) numaralı hatlarımızda resmi tatil çalışması yapacak olup diğer ilçeler normal saatlerinde hizmet vereceklerdir. 80 numaralı hattımız Cumartesi çalışma saatlerine göre hizmet verecektir.” dediler.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@