Eskişehirspor'un rakibinde flaş gelişme!

6 Kasım Cumartesi günü Eskişehirspor'la karşılaşacak olan Tarsus İdman Yurdunda flaş gelişme yaşandı... İstifalar ardı ardına geliyor...

SPOR 05.11.2021, 08:38 05.11.2021, 20:37
Eskişehirspor'un rakibinde flaş gelişme!

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tarsus İdman Yurdu'nda Kulüp Başkanı Harun Şahin Kırbıyık istifa etti.

Harun Şahin Kırbıyık'ın Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanlığından istifasının ardından yönetim kurulu toplanarak olağanüstü genel kurul kararı aldı.

Buna göre, Tarsus İdman Yurdu Olağanüstü Genel Kurulunu, 7 Aralık 2021 tarihinde yapacak.

Mersin ekibinde işler yolunda gitmiyor

Öte yandanTarsus İdman Yurdu’nda bu sezon işler yolunda gitmiyor. Sezona Teknik Direktör Ergün Penbe ile başlayan ekipte, kötü gidişat sonrası Penbe görevden ayrıldı ve yerine Hüseyin Kalpar getirildi. Ancak Kalpar da bu duruma son veremedi. Tarsus ekibi bu hoca ile de yolunu ayırdı. Bunun üzerine Kulüp Başkanı Şahin Kırbıyık, 28 Ekim’de Gürses Kılıç’ı teknik direktörlük görevine getirdi.

Kılıç ile çıkılan ilk maç olan Ankara Demirspor karşısında alınan 2-1’lik mağlubiyet alındı. Bunun üzerine Kulüp Başkanı Şahin Kırbıyık istifa kararı aldı.

Kırbıyık’ın ardından istifaların sürdüğü sarı lacivertli ekipte sadece 6 gün görevde kalan Gürses Kılıç da görevi bıraktı. 3 ayda 3 teknik direktör değiştiren Tarsus İdman Yurdu 9 maçta 9 puan toplayarak 16. sırada kendisine yer buldu.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@