Ormanspor Kaptanı'ndan açıklama: Eskişehir'den özür dileriz

Eskişehir Ormanspor Kaptanı Ramazan Döne, Trabzon Büyükşehir maçı öncesi açıklamalarda bulundu...

SPOR 24.02.2022, 13:49 24.02.2022, 13:53
Ormanspor Kaptanı'ndan açıklama: Eskişehir'den özür dileriz

Eskişehir Ormanspor hafta sonu pazar günü oynayacağı Trabzon Büyükşehir maçı için hazırlıklara başladı.Devam eden hazırlıklarda sakatlıkları bulunan  Mehmet Demirezen ve Ramazan Mutlu yer almazken Cuma günü yapılan kontrollerden sonra kadroda yer alma durumları belli olacak.

"Eskişehir'li hentbolseverlerden özür dileriz, gerekli reaksiyonu gösteremedik"

Öte yandan kaptan Ramazan Döne yaptığı açıklamada, "Hafta sonu istemediğimiz bir sonuçla sahadan ayrıldık.Bu yüzden Eskişehir'li hentbolseverlerden özür dileriz. Mükemmel bir ambiansla başlayan müsabaka istenmeyen olaylar yüzünden yarıda kaldı ve akabinde  olayların sona ermesi ile başlayan maçta, biz gerekli reaksiyonu gösteremedik. Birde bunun yanında hakemlerin kötü yönetimi eklenince sahadan mağlup ayrıldık" dedi.

"Artık her maçımız final, Eskişehir halkını maçlarımıza bekliyoruz"

Ramazan Döne, "Artık bu maçı unuttuk önümüzde Trabzon maçı var, iddiamız doğrultusunda bu maçtan galip ayrılmak istiyoruz. Pazar günü oynanacak maçtan sonra 1 haftalık bay arasını en iyi şekilde değerlendirip Spor Toto maçına odaklanacağız. Artık her maçımız final ve özellikle evimizdeki maçlarda Eskişehir halkını maçlarımıza  bekliyoruz" diye konuştu.

Eskişehir Ormanspor , uma günü çalışmalarını tamamlayıp karayolu ile Trabzon'a geçecek ve Cumartesi öğleden sonra ter antremanını yapıp maç saatini beklemeye başlayacak.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@