Sivrihisar'da spor tesisleri yenileniyor

Sivrihisar'daki spor tesisi için çalışmalar sürüyor... Sentetik saha ve spor salonu yenilenirken, portatif yüzme havuzu içinde çalışmalar başladı...

SPOR 01.07.2021, 13:40
Sivrihisar'da spor tesisleri yenileniyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 2,5 milyon lira yatırımın yapılacağı Sivrihisar İlçe Spor Tesisleri’nde sentetik futbol sahası ve spor salonu yenileme çalışmaları sürüyor. Öte yandan yine tesis içine yapılacak olan Portatif Yüzme Havuzu için de çalışmaları başladı. İlçe Spor Tesisleri içerisine yerleştirilen portatif yüzme havuzu kısa süre içerisinde hizmete açılacak.

Sivrihisar Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü ile birlikte gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında Sivrihisar İlçe Spor Tesisleri’nde, Sentetik Futbol Sahası zemini yenilendi. Tel örgülerinin çekildiği futbol sahasında zemin çalışmalarında da sona yaklaşıldı. Ayrıca salon zemini, ışıklandırması, tribünleri soyunma odaları yapılarak sağlıklı ve temiz spor yapılabilir bir alan oluşturulacak. 

Sivrihisar Belediyesi'nden yapılan açıklmada "İlçe halkımıza verdiğimiz sözümüzü yerine getiriyor, yüzme havuzumuzu da Sivrihisar’ımıza kazandırıyoruz. Spor Tesislerinin yapımının yanı sıra aynı alanda Olimpik Yüzme Havuzu çalışmaları da gerçekleştiriliyor" ifadelerine yer verildi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@