Yeni yönetimden Eskişehir Ormanspor'a ziyaret

Türkiye Hentbol Federasyonu'nun yeni başkanı Uğur Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri milli maç için Eskişehir'e geldi... Yeni yönetim, Eskişehir Ormanspor'u da ziyaret etti...

SPOR 04.11.2021, 14:29
Yeni yönetimden Eskişehir Ormanspor'a ziyaret

Türkiye Hentbol Federasyonu'nda 31 Ekim Pazar günü yapılan olağan kongre sonucunda başkanlığa seçilen Uğur Kılıç, yönetim kurulu üyeleri Mesut Çebi ve Metin Kılıç Eskişehir'de oynanan milli maç öncesi Eskişehir Ormanspor Başkanı Recep Temel'i ziyaret etti.

Ziyarette Eskişehir Ormanspor adına Sportif Direktör Burçin Albayrak, Baş antrenör Mehmet Fatih Işık ve Genel Sekreter Mehmet Çıtak da hazır bulundu.

"Çok güzel ve bizleri heyecanlandıran projeler var"

Gerçekleşen ziyarette Kulüp Başkanı Recep Temel, "Uğur Kılıç ve ekibini seçilmelerinden dolayı kutluyorum. Çok güzel ve bizleri heyecanlandıran projeler var. Türk hentbolu adına ivme kazandıracak projelerin hayata geçirilmesi, bu branşın hak ettiği yer gelmesi en büyük dileğimizdir. Bizlerin onlara desteği, gücümüzün yettiği sürece, her anlamda olacak ve bundan sonraki çalışmalarında onlara başarılar diliyorum" şeklinde açıklamalarda bulundu.

"Orman teşkilatının hentbolun içinde olması bizi çok mutlu ediyor"

Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç ise "Eskişehir'de hentbolun yeniden canlanmasında büyük katkı sağlayan  başta başkanımız Recep Temel'e tekrar teşekkür ediyorum. Çünkü kendisi bu kulübün oluşmasında yer alan Burçin Albayrak'a önderlik etmiş ve mükemmel bir oluşuma imza atılmış. Orman teşkilatının hentbolun içinde olması bizi gerçekten çok mutlu ediyor. Bizlerin, köklü kurumları bu branşta tutmak için elimizdeki imkanları artırmak adına mutlaka projeleri olacak. Ayrıca Eskişehir Ormanspor'a bundan sonraki müsabakalarında başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Ziyaret Hentbol Federasyonu ve Eskişehir Ormanspor'un hediye takdimleri ile son buldu. İki heyet ardından milli maçı izledi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@