banner163

6 ayrı kaza! 4 ölü, 33 yaralı

6 ayrı trafik kazasında toplam 4 kişi hayatını kaybetti, 33 kişi yaralandı... 

TRAFİK 24.04.2022, 00:46 24.04.2022, 00:51
6 ayrı kaza! 4 ölü, 33 yaralı

Bugün akşam ve gece saatlerinde çeşitli şehirlerde yaşanan trafik kazalarında 4 kişi hayatını kaybederken, toplam 33 kişi yaralandı... 

Hatay'da minibüs şarampole uçtu... 12 kişi yaralandı

Hatay’ın İskenderun ilçesinde kontrolden çıkan minibüsün şarampole uçtuğu kazada 12 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, İskenderun ilçesinden aldığı yolcuları Arsuz'a götüren 31 M 4344 plakalı minibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolun karşı şeride geçerek şarampole uçtu. Kazada 12 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

Tekirdağ'da kafa kafaya çarpıştılar... 8 kişi yaralandı 

Tekirdağ’da hafif ticari araç ile otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 8 kişi yaralandı.

Kaza, 21.00 sıralarında Saray ilçesi Büyükyoncalı Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Saray’dan Kapaklı ilçesi istikametine seyreden İhsan D. idaresindeki 34 DLJ 312 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Mustafa T. idaresindeki 59 AAE 202 plakalı hafif ticari araç Yeniköy çıkışında kafa kafaya çarpıştı. Meydana gelen kaza sonucu 34 DLJ 312 plakalı otomobilin sürücüsü ile aynı otomobilde bulunan Dicle İ., Deniz Ş. ile 59 AAE 202 plakalı hafif ticari araç sürücüsü Mustafa T. ve araçta bulunan Sadık T., Kıymet T., Aysel İ. ile İren İ. yaralandı. Kaza yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kaza sonucu hurdaya dönen araçlardan çıkarılan yaralılar 112 Acil Servis ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından Kapaklı ve Çerkezköy Devlet Hastanelerine kaldırıldı.
Kaza nedeniyle uzun süre trafiğe kapanan yol jandarma ve emniyet ekiplerinin kontrollü geçişi sağlamasıyla trafiğe açıldı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

TEM'de kaza... 4 kişi hastaneye kaldırıldı 

TEM Otoyolu Hasdal Alibeyköy istikametinde meydana gelen zincirleme kazada 4 kişi yaralandı.

Kaza, saat 19.00 sıralarında Kağıthane Sadabat Viyadüğü’nde meydana geldi. İddiaya göre, seyir halindeki araçların sürücülerin kontrolünden çıkması sonucu 4 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Araçlardan birinin Van’da görevli Cumhuriyet Savcısına ait olduğu öğrenildi. Kazada Savcı yaralanmazken, diğer araçlarda bulunan 4 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra tedavi altına alınmak üzere hastaneye kaldırdı. Kaza nedeniyle iki şerit trafiğe kapatılırken, yoğun trafik oluştu. Kazaya karışan araçlar çekici tarafından yoldan kaldırıldı. Polis ekipleri kazayla ilgili çalışma başlattı.

Bitlis'te minibüsle otomobil çarpıştı... 2 kişi yaralandı 


Bitlis-Baykan yolunda minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre kaza, akşam saatlerinde Bitlis-Baykan yolu üzerinde bulunan Arıcılık mevkiinde meydana geldi. Sürücülerin ismi ve plakaları öğrenilemeyen minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kasında 2 kişi yaralandı. İhbar sonrası bölgeye ambulans, jandarma ve Bitlis İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Jandarma olay yerinde güvenlik önlemi alırken yaralılar, ambulansla Bitlis Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


 

Kilis'te bir araç sulama kanalına uçtu... 4 ölü, 3 yaralı!

Kilis'in Elbeyli ilçesinde virajı alamayan hafif ticari aracın sulama kanalına uçması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı. Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde Kilis'in Elbeyli ilçesi Kalbursait köyü yakınlarında Tuncay Güngör (51) yönetimindeki 46 LV 718 plakalı hafif ticari araç, virajı alamayarak sulama kanalına uçtu. Köylü vatandaşlar, AFAD, jandarma ve itfaiye ekipleri tarafından aracın içerisindeki sürücüsü ile birlikte 7 kişi çıkarıldı. Kanaldan çıkarılan araçtaki sürücü Tuncay Güngör, eşi Hedik Güngör (43) ile kızları Dilan Güngör (20) ve Suna Nur Güngör (9) boğularak hayatını kaybetti. Kazada yaralanan Gülistan Akbaş (21), 1 yaşındaki İbrahim Akbaş ve Zekeriya Algan ise ambulansla Kilis Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi. Cumhuriyet Savcısının olay yerindeki incelemelerinin ardından ölenlerin cenazeleri otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırdı. Jandarma kazayla ilgili soruşturmaya başladı.


İzmir'de kaza! 4 kişi yaralandı 


İzmir’in Aliağa ilçesinde otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucunda meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Kaza, saat 11.00 sıralarında ilçeye bağlı Yalı Mahallesi Hürriyet Caddesi'nde meydana geldi. İzmir yönünden gelen Baba Y. idaresindeki 35 NIC 15 plakalı kamyonet ile Halil B. Yönetimindeki otomobil plaj kavşağında çarpıştı. Kazada sürücüler Baba Y. ile Halil B. ve yolcular Sezgin M. ile Refik G. yaralandı. 26 RY 216 plakalı otomobilde bulunan sürücü Halil B. ve yolcu Refik G. çarpışma neticesinde hasar gören araçta sıkıştı. Yaralanan yolcular olay yerine gelen İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin çalışmasıyla çıkarıldı. Yaralılara olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Aliağa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanedeki tedavisinin ardından yaralı Halil B. İzmir’de başka bir hastaneye sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@