banner163

Eskişehir Büyükşehir duyurdu... Cadde otoparkları ücretsiz olacak

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, cadde otoparklarının 30 Ağustos'ta ücretsiz olacağı açıklandı...

TRAFİK 27.08.2021, 15:51 27.08.2021, 16:02
Eskişehir Büyükşehir duyurdu... Cadde otoparkları ücretsiz olacak

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın Porsuk Çayı’nda fener alayı ile kutlanacağı , bayramda müzeler ve diğer merkezlerin de açık olacağı belirtildi. 

Dragon Yarışları ve Fener Alayı 

Büyükşehir Belediyesi'nin Zafer Bayramı için üç ayrı etkinlik düzenleyeceği belirtilen açıklamada, 30 Ağustos’ta saat 11.30’da Sabancı Uzay Evi ve Bilim Deney Merkezi’nin Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı Amfi Tiyatro’daki bilim gösterisi ile etkinliklerin başlayacağı, saat 13.00’te ise Porsuk Çayı’nda Zafer Kupası Dragon Yarışları yapılacağı ifade edildi.  Pandemi sebebiyle yaklaşık 1 yıldır araçlarla kortej şeklinde düzenlenen fener alayı etkinliği ise, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda saat 21.00’de Porsuk Çayı’nda bot ve gondollarla gerçekleştirilecek. 

30 Ağustos'ta cadde otoparkları ücretsiz olacak 

30 Ağustos’ta Odunpazarı’nda bulunan Kent Müzeleri Kompleksi’ndeki tüm müzelerin ve Hayvanat Bahçesi, Masal Şatosu’nun da hizmete açık olacağını belirten Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, cadde otoparklarının bayram boyunca ücretsiz olacağını açıkladı. 

Bot ve gondollar 30 Ağustos’ta hizmet vermeyecek

Porsuk Çayı’nda gerçekleştirilecek Zafer Kupası Dragon Yarışları sebebiyle bot ve gondolların da  30 Ağustos’ta hizmet vermeyeceği belirtildi. 
 

Yorumlar (3)
Zabri 3 yıl önce
Lutfetmis beyfendi
Sarışın 3 yıl önce
Normalde paralı olması zaten saçma. Haraç kesiyorlar devletin yolundan sokağından.
Taner 3 yıl önce
İnsanın evinden her çıkışında para vermesi kadar güzel bir şey yok her sabah sizlere dualarımı yolluyorum Allah ısla etsin

Gelişmelerden Haberdar Olun

@