Eskişehir trafiği için önemli duyuru! O saatlerde trafiğe kapanacak, dikkat!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi duyurdu, ikinci etabı da başlıyor, o saatler arasında trafiğe kapanacak.

TRAFİK 23.07.2023, 13:58 23.07.2023, 14:14
Eskişehir trafiği için önemli duyuru! O saatlerde trafiğe kapanacak, dikkat!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Odunpazarı ve Atatürk Lisesi kavşak ve trafik akışı düzenlemesi çalışmalarında ikinci etap çalışmalarına 24 Temmuz Pazartesi günü başlanacağını duyurdu.

Çalışmalar kapsamında 22.00-06.00 saatleri arasında bazı noktaların araç trafiğine kapatılacağı belirtildi. 

Cumhuriyet Bulvarı-Atatürk Bulvarı yönü trafiğe tamamen kapalı olacak

Çalışmanın ikinci etabının başlayacağını duyuran Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, “Tarihi Odunpazarı Bölgesi’nde gerçekleştirdiğimiz kavşak ve trafik akışı düzenlemesi kapsamında 2. etap çalışmalarımız 24 Temmuz Pazartesi günü başlıyor. Çalışmalarımız trafik yoğunluğunun olmadığı 22.00-06.00 saatleri arasında yapılacak olup, görselde kırmızı ile işaretlenmiş alanlar araç trafiğine kapatılacaktır. Bu çerçevede Atatürk Bulvarı'ndan Cumhuriyet Bulvarı yönüne trafik tek şeritten sağlanacak, Cumhuriyet Bulvarı-Atatürk Bulvarı yönü ise trafiğe tamamen kapalı olacaktır. Bu güzergâhı kullanmak isteyen sürücülerimizin Cumhuriyet Bulvarı-Yunus Emre Caddesi-İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesi-Süleyman Çakır Caddesi-Atatürk Caddesi-Atatürk Bulvarı istikametini tercih etmeleri önemle rica olunur.” ifadelerine yer verildi. 

Görseldeki kırmızı güzergahların belirtilen saatlerde trafiğe kapatılacağı belirtildi. 

Sonuç merakla bekleniyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin söz konusu çalışmasına yönelik "Kalıcı bir çözüm değil" eleştirileri de gündemde. Büyükşehir Belediyesi'nin yeni düzenlemesinin nasıl sonuç vereceği, kent merkezindeki trafik yoğunluğunu giderip gidermeyeceği merakla bekleniyor. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@