Eskişehir’de her gün böyle!

Eskişehir'in trafik çilesi devam ediyor... Her gün mesai çıkışı saatlerinde yaşanan yoğunluk araç kameralarına da yansıyor...

TRAFİK 21.08.2021, 12:42 21.08.2021, 13:40
Eskişehir’de her gün böyle!

Eskişehir’de yoğun araç trafiği sürücülere zor anlar yaşatmaya devam ediyor. Özellikle hafta içi mesai çıkışı saatlerinde Eskişehir-Bursa karayolunda oluşan yoğunluk adeta boğaz köprüsü trafiğini aratmıyor. Hususi araçlar ve Organize Sanayi Bölgesi’nden çıkan personel servislerinin mecburi karayolunu kullanması nedeniyle trafik neredeyse durma noktasına geliyor.

Şehir içindeki trafik sıkışıklığı da çevreyoluna yönlendiriyor

Şehir merkezindeki caddelerde ve kavşaklarda yaşanan trafik sıkışıklığı nedeniyle, sürücülerin çevre yoluna da daha çok yönelmeye başladığı ifade ediliyor. 

Her gün yolu kullanmak zorunda kalan sürücüler, karayolundaki yoğunluk nedeniyle sürekli kazaların meydana geldiğini de belirtiyor. Karayolundaki yoğunluk bir sürücünün araç kamerasına yansıdı.

Kentin ana arterlerindeki sıkışıklık da geçtiğimiz günlerde tramvay hattının da geçtiği Hat Boyu Caddesi'ndeki kavşakta çekilen görüntülerle yeniden gündeme gelmişti. 

ESKİŞEHİR'İN KONUŞTUĞU O GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@