Kütahya'da iki ayrı kaza! 8 yaralı

Kütahya'da yaşanan iki ayrı trafik kazasında toplam 8 kişi yaralandı...

TRAFİK 09.11.2021, 19:35 09.11.2021, 19:59
Kütahya'da iki ayrı kaza! 8 yaralı

Kütahya'da iki ayrı trafik kazasında toplam 8 kişi yaralandı... 

Otomobil ambulans ile çarpıştı: 4 yaralı 

Kütahya’da otomobil ile ambulansın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Kaza, şehir merkezi Abdurrahman Kara Bulvarı'nda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, otomobil ile hasta nakli yapan ambulans, kavşakta çarpıştı. Kazada, ambulans şoförü Levent İnce, otomobil sürücüsü Aysel Tunca, yanında bulunan yolcu olarak bulunan Saime Akbaş ve Asiye Dingeç hafif şekilde yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Ulusoy kavşağında zincirleme kaza: 4 yaralı 

Kütahya'da iki otomobil ile bir kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Kaza, Kütanhya-Afyonkarahisar karayolu Ulusoy Kavşağı'nda meydana geldi.
Edihilen bilgiye göre, aynı istikamete gitmekte olan iki otomobil ve bir kamyonet çarpıştı. Kazada araçlarda bulunan ve henüz kimlikleri tespit edilemeyen 4 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza sebebiyle trafik bir süre tek şeritten sağlandı.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@