Atlı Jandarma Timi koruyacak

Assos'un güvenliği Atlı Jandarma Timi'ne emanet

YARGI 03.07.2021, 13:05 03.07.2021, 13:17
Atlı Jandarma Timi koruyacak

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı antik kenti Assos'ta Atlı Jandarma Timi göreve başladı. AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Atlı Jandarma Timi'nin göreve başlamalarına ilişkin açıklamalarda bulundu.
Çanakkale’nin Ayvacık ilçesine bağlı Behram Köyü Kadırga Koyu’nda Atlı Jandarma Timi'nin göreve başladığını belirten Turan, “Assos, hem tarih turizminde hem de doğa ve deniz turizminde öne çıkan bir merkez. Assos’ta, Vali İlhami Aktaş, otel işletmecileri ve turizmcilerimizle bir araya geldiğimizde gündeme gelen konulardan biri de Assos’ta güvenlik tedbirlerinin artırılmasına yönelik Atlı Jandarma Timi'nin görev yapması konusuydu. Gerekli adımların atılması sonucu Atlı Jandarma Timi'miz göreve başladı.'' dedi. 

''Assos’a ayrı bir hava kattı''

Turan sözlerine, ''Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı bünyesindeki Atlı Jandarma Timi, artık Ayvacık ilçesi Behram köyü Kadırga Koyu bölgesinde güven ve huzurun sağlanması için görev başında. Turizm hareketliliğinin yaşandığı Kadırga Koyu bölgesinde yerli ve yabancı turistlerin, tatillerini huzur ve güven içerisinde geçirmeleri için Atlı Jandarma Timi devriye görevi icra ediyor. Hareket kabiliyeti sayesinde olaylara anında müdahale ederek, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlıyorlar. Hemşehrilerimizin, turistlerin özellikle de çocuklarımızın yoğun ilgi gösterdiği Atlı Jandarma Timi'miz, Assos’a ayrı bir hava kattı. Emeği geçenlere teşekkür ediyor, görev yapan jandarmalarımıza kolaylıklar diliyoruz” şeklinde devam etti.

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@