Çağfen Koleji yine örnek oldu... Hedefi geçtiler

Eskişehir'de birçok sosyal sorumluluk projesine imza atan Çağfen Koleji'nin Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen 5’inci Geleneksel Kardeşim Üşümesin Sosyal Sorumluluk projesi de büyük bir katılımla tamamlandı. Eskişehirli yardımseverlerin desteğiyle alınan 310 bot tespit edilen okullara ulaştırıldı.

EĞİTİM 02.01.2023, 15:37 02.01.2023, 15:43
Çağfen Koleji yine örnek oldu... Hedefi geçtiler

Eskişehir'de Çağfen Koleji Okul Aile Birliği'nin 31 Ekim 2022’de başlattığı 5’inci Geleneksel Kardeşim Üşümesin Sosyal Sorumluluk projesi tamamlandı.

Hedeflenenden daha fazla bot toplandı 

Proje hedefi olarak 250 bot belirlenmiştir. Eskişehirli bağış severlerin destekleri ile kısa sürede 310 bota ulaşarak hedefinin üzerinde bot toplandı.

12 ilçede belirlenen okullara teslim edildi, ihtiyaç sahibi ailelerin öğrencilerine ulaştırılacak  

Toplanan botlar, Çağfen Koleji Okul Aile Birliği üyeleri tarafından Eskişehir’in 12 ilçesine de gidilerek belirlenen okullara ulaştırılması için ilçe milli eğitim müdürlerine teslim edildi.

Çağfen Koleji Okul Aile Birliği Başkanı Nefise Kızılkale, böyle bir projenin 5’incisini yapmanın gururunu yaşadıklarını belirtirken aynı zamanda kendilerine bu süreçte her konuda destek olan Türkiye Genç İş İnsanları Derneği Eskişehir Şube Başkanı ve Çağfen Koleji Kurucu Temsilcisi Serkan Can Zengin’e, Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre nezrinde Alpu, Beylikova, Çifteler, Günyüzü, Han, İnönü, Mahmudiye, Mihalgazi, Mihalıççık, Sarıcakaya, Seyitgazi, Sivrihisar İlçe Milli Eğitim Müdürlerine ve Temel Eğitim ve Kültür İşleri Şube Müdürü Ayben Çimen’e teşekkür ettiklerini belirtti. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@