Eğitim-Bir-Sen'den hem teşekkür hem talep

Milli Eğitim Bakanı Özer'in tüm öğretmenler ve idari personele başarı belgesi verileceğini açıklamasının ardından Eğitim-Bir-Sen Eskişehir 1 No'lu Şube Başkanı İbrahim Akar'dan da açıklama geldi...

EĞİTİM 16.01.2022, 21:10 17.01.2022, 11:03
Eğitim-Bir-Sen'den hem teşekkür hem talep

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, tüm öğretmenler ve idari personele, okulların yüz yüze eğitime devam etmesindeki kararlı duruşları, sorumlulukları paylaşmaları ve emekleri nedeniyle teşekkür etmek için başarı belgesi düzenleyerek ilettiklerini açıkladı.

Eğitim-Bir-Sen Eskişehir 1 No'lu Şube Başkanı İbrahim Akar, Bakan Özer'in açıklamalarının ardından hem teşekkür etti hem de kapsamın genişletilmesi gerektiğini ifade etti. 

"Başarı ödülleri eğitim çalışanlarımızın tamamını içine almalıdır"

İbrahim Akar, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Milli Eğitim Bakanlığı tüm öğretmenlere yıl boyunca yapılan çalışmaların karşılığı başarı belgesi verileceğini duyurdu. Sayın Bakanı böylesi güzel bir kararı almasından dolayı kutluyorum.

Ancak eğitim bir bütündür idarecisi, öğretmeni, memuru, hizmetlisi hepsi özellikle pandemi döneminde fedakârca çalıştı. Verilmeyen İŞKUR personelinden kaynaklı iş yükü hizmetli arkadaşlarımıza kaldı. Yardımcı hizmetli arkadaşlarımız 3 kişilik işi 1 kişi üstlenmek zorunda kaldılar.

Pandeminin zor dönemlerinde filiyasyon ve vefa gruplarında memur arkadaşlarımız gönüllü olarak bu görevleri yerine getirdiler. Başarı belgelerinin eğitim çalışmalarının tamamını içine alacak şekilde kapsamın genişletilmesinin doğru bir karar olacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@