banner163

Eskişehir'deki üç üniversiteden önemli açıklamalar

Eskişehir'deki Anadolu Üniversitesi, Osmangazi Üniversitesi ve Eskişehir Teknik Üniversitesi, ayrı ayrı açıklamalarla emekli amirallerin Montrö bildirisine tepkilerini gösterdi...

EĞİTİM 05.04.2021, 17:48 05.04.2021, 18:04
Eskişehir'deki üç üniversiteden önemli açıklamalar

Türkiye'de gündeme oturan ve büyük tepki toplayan emekli amirallerin Montrö bildirisine, Eskişehir'deki üç üniversite de yaptıkları açıklamalarla tepki gösterdi. 

Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nden yapılan açıklamada, "Anadolu Üniversitesi olarak bilimin ışığında, demokrasi ve hukukun üstünlüğüne inanan bireyler yetiştirmeye devam edeceğimizi ve demokrasi dışı her türlü girişime karşı son sözü aziz Türk Milletinin söyleyeceğini kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız" denildi. 

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nden yapılan açıklamada da, "Devletimize, milletimize, demokrasiye, hükümetimize ve hukuk devleti ilkesine sonuna kadar sadık ve bağlıyız" ifadelerine yer verildi. 

Eskişehir Teknik Üniversitesi'nden yapılan açıklamada da, "Eskişehir Tenik Üniversitesi olarak, demokrasi ve hukukun üstünlüğüne inanan nesiller yetiştirmeye devam edeceğimizi, bilimin yolundan ayrılmayacağımızı, demokrasimize ve milletin iradesine zarar veren her türlü girişime karşı son sözü daima aziz Türk Milleti'nin söyleyeceğine olan inancımızı, kamuoyunun bilgisine saygıyla duyururuz" denildi. 

Yorumlar (1)
SERVET IŞIKER 3 yıl önce
DEMOKRASİ VE HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜNE İNANAN GENÇLER BİREYLER YETİŞECEK ,
YETİŞTİRECEK
EĞİTİM KURUMLARINA

Gelişmelerden Haberdar Olun

@