ESTÜ ile işbirliği yapacak

ESTÜ ile Eskişehir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü arasında “İş Birliği Protokolü” imzalandı...

EĞİTİM 23.02.2022, 13:59 23.02.2022, 14:31
ESTÜ ile işbirliği yapacak

Eskişehir Teknik Üniversitesi ile Eskişehir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü arasında “İş Birliği Protokolü” imzalandı. 17 Şubat Perşembe günü Rektörlük Senato Salonu’nda yapılan törene Rektör Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu, Eskişehir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Vekili Hüseyin Hacıoğlu ve Müdür Yardımcıları Yasin Sarıkaya ve Dilek Çamursoy, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Sosyal ve Sportif Faaliyetler İl Koordinatörü Rauf Şangar ile ESTÜ Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Argan, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Kerem Yıldırım Şimşek, Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mert Erkan ve Kampüs Rekreasyon Ofisi Sorumlusu Öğr. Gör. Dr. Türkan Nihan Sabırlı katıldı.

Törende konuşan Rektör Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu, “Öncelikle Spor Bilimleri Fakültesi Dekanımıza, Dekan Yardımcımıza, Bölüm Başkanımıza ve tüm hocalarımıza çok teşekkür ediyorum. Geçekten bu işin hızlı olması ve içinin de dolu olması için epeyce uğraş veriyorlar. İnşallah kurum genelinde, spor alanı dışında çok farklı alanlarda da sürdürülebilir şekilde devam eder” ifadelerini kullandı. Proje ekibine ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek konuşmasına başlayan Eskişehir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Vekili Hüseyin Hacıoğlu da, “İnşallah biz bir ekip olarak sizlerin de destekleri ile bunu sürdürülebilir hale getirebiliriz” dedi.

Törende söz alan Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Argan, “Bazı protokoller ve iş birlikleri insana çok heyecan verir. Bu protokolün bizim işin şöyle bir önemi var, insan hayatına çok dokunan bir protokol. Terapatik rekreasyon anlamında, çocuklar ve çok değerli yaşlılarımızla ilgili. Dolayısıyla bu protokolle çok daha resmi bir hale geldi, bundan sonrasının çok daha verimli olacağını düşünüyorum ve her iki ekibe de çok teşekkür ediyorum” dedi.

Protokolün, hem toplum refahına katkı sağlamak hem de öğrencilerimize sahada bir şeyler öğretebilmek anlamında önemli olduğunu vurgulayan Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Kerem Yıldırım Şimşek, “Öğrencilerimize çok değerli katkılar sağlayacağını düşünüyorum”dedi. Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mert Erkan da protokolün bu alanda Türkiye’de yapılmış olan ilk iş birliği protokolü olduğunu belirtti.

Tören protokol zaptının imzalanması ile sona erdi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@