ESTÜ'lü öğrencilerle buluştular

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır ve TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal’dan Eskişehir Teknik Üniversitesi’ne ziyaret gerçekleştirdi...

EĞİTİM 24.03.2022, 13:14 24.03.2022, 13:23
ESTÜ'lü öğrencilerle buluştular

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülen Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programının tanıtım programı kapsamında Eskişehir’e gelen T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Stratejik Araştırmalar ve Verimlilik Genel Müdürü Prof. Dr. İlker Murat Ar, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Program Yönetimi Dairesi Başkanı Hakan Erten, ve beraberindeki heyet tarafından Eskişehir Teknik Üniversitesi’ne de ziyaret düzenlendi. 22 Mart 2022 Salı günü gerçekleştirilen ziyarette Eskişehir Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Muhammet Taha Güven ve Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Nesrin Kakırman da yer aldı.

Eskişehir Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi binasında sergilenen Eskişehir Teknik Üniversitesi öğrenci projeleri ile Sabiha Gökçen Lisesi, Mehmet Şengül Fen Lisesi, Atatürk Endüstri Meslek Lisesi, Borsa İstanbul Fen Lisesi ve Eskişehir OSB Teknik Koleji’nden toplam 9 proje takımıına ait stantlar Bakan Yardımcısı Kacır, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Mandal ve beraberindeki heyet tarafından ziyaret edilerek etkinliğe katılan 200’e yakın öğrenci ile TÜBİTAK, TEKNOFEST Projeleri üzerine istişarede bulunuldu. Ardından Seramik Araştırma Merkezi’ni de ziyaret eden Bakan Yardımcısı Kacır, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Mandal ve beraberindeki heyet, Merkez Müdürü Prof. Dr. Alpagut Kara’dan Merkez faaliyetleri ve işleyişi hakkında bilgi aldı.

Rektör Prof. Dr. Döğeroğlu’nun Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır ve TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal’a hediye takdim etmesinin ardından ziyaret sona erdi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@