İşte Eskişehir'in yeni okulları! Mahalle mahalle yapımı süren okullar

Eskişehir'de çok sayıda yeni okul inşaatı devam ediyor. Hangi mahalleye hangi okullar yapılıyor? İşte o okullar...

EĞİTİM 31.07.2023, 10:58 31.07.2023, 11:20
İşte Eskişehir'in yeni okulları! Mahalle mahalle yapımı süren okullar

Eskişehir'de eğitime yönelik yatırımlar ve yeni okul inşaatları devam ediyor. 

Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın, Eskişehir'de yapımı devam eden okul inşaatlarında incelemelerde bulunurken, okullarla ilgili sosyal medyadan da paylaşımlarda bulundu. 

İşte Eskişehir'de eğitime kazandırılan yeni okullar...

Vişnelik Mahallesi'ne 24 derslikli ilkokul inşaatı çalışmaları hızla devam ediyor. 

24 derslikli 24 Kasım İlkokulu'nun yanı sıra, 71 Evler Mahallesi'nde 8 derslikli Eti Maden İşletmeleri Anaokulu ve 8 derslikli 71 Evler Mahallesi Anaokulu da Eskişehir'de eğitime kazandırılacak. 

24 derslikli TEV Orhan-Tuna-Nail İzgi Anadolu Lisesi ve 10 derslikli Ufuk Un Nebi Özel Eğitim Anaokulu da Eskişehir'de yapımı süren eğitim yatırımları arasında. 

Tepebaşı ilçesinde yapılan 16 derslik ve bir atölyeden oluşan Baksan Mesleki Eğitim Merkezi de önemli eğitim yatırımları arasında...

Odunpazarı ilçesine kazandırılacak eğitim yatırımlarından biri de 24 derslikli Büyükdere Mahallesi Ortaokulu... İl Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın, inşaat çalışmalarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu, bilgi aldı. 

Eskişehir'de yapımı devam eden birçok anaokul var. Odunpazarı'ndaki Zübeyde Hanım Anaokulu, Vadişehir'deki İsmet İnönü Anaokulu, Vadişehir Mahallesi Anaokulu ve Tepebaşı'ndaki Batıkent Anaokulu da bunlar arasında. 

Yapımı devam eden önemli eğitim yatırımları arasında Erenköy TOKİ Ortaokulu ve Erenköy TOKİ Anadolu Lisesi de yer alıyor. 

Yorumlar (1)
Hakan demirkan 8 ay önce
Yazınızda bahsetmiş olduğunuz Toki Erenköy Lisesi Nurettin Topçu Anadolu Lisesi olucaktı..Düzeltmenizde fayda var..İyi çalışmalar..

Gelişmelerden Haberdar Olun

@