Pervin Töre'den İnönü'ye özel ziyaret

Eskişehir Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre'den İnönü ilçesine özel ziyaret... Etkinlik ve açılışlara katıldı.

EĞİTİM 25.05.2022, 21:33 25.05.2022, 21:43
Pervin Töre'den İnönü'ye özel ziyaret

Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre İnönü ilçesini ziyaret etti, açılış ve etkinliklere katıldı. İnönü Belediyesi'ni ziyaret eden Pervin Töre, İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt ile bir araya geldi. 

Daha sonra Pervin Töre ve Kadir Bozkurt, İnönü Anadolu Lisesi öğrencilerinin Yazar Mustafa Kutlu’nun 24 kitabı hakkında sunumunu yaptığı Anadolu Mektebi Yazar Okumaları paneline katıldı. 

Kadir Bozkurt, "Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Pervin Töre'ye nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ediyorum Ziyaret sonrası, Müdürümüz ile İnönü Anadolu Lisesi öğrencilerinin Yazar Mustafa Kutlu’nun 24 kitabı hakkında sunumunu yaptığı Anadolu Mektebi Yazar Okumaları paneline katıldık. Kültür ve sanat hayatımızda büyük etkileri olan yazarlarımızın eserlerinin değerlendirilmiş olduğu panelde emeği geçen öğretmen ve panelist öğrencilerimize şükranlarımı sunuyorum" dedi. 

Pervin Töre de, öğrencileri Mustafa Kutlu'ya bakış açıları ve değindikleri konular itibariyle çok başarılı bulduğunu belirterek teşekkür etti.

Vehbi Koç Ortaokulu ve İnönü İmam Hatip Ortaokulu’nu da ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenler ile bir araya gelen İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, günümüzde öğretmenlerimizin birey eğitiminde çok önemli görev üstlendiklerini belirtti.

Ayrıca, Adıyaman'da düzenlenen okullar arası yıldız kız-erkek bilek güreşi Türkiye Şampiyonasında İlimizi temsil ederek 1 altın, 2 gümüş ve 4 bronz madalya ile dönen Vehbi Koç ortaokulu öğrencilerimizi tebrik eden Pervin Töre, başarılarının devamını diledi.

Pervin Töre, Kaymakam Rumeysa Sena Kurt ile birlikte İnönü Halk Eğitimi Merkezi tarafından düzenlenen serginin açılını gerçekleştirerek, sergilenen ürünler hakkında bilgi aldı. Emeği geçenlere teşekkür etti.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@