Velilerin servis çilesi!

Okullarda yüz yüze eğitime başlandı, ancak veliler servislerin olmamasından dolayı büyük sıkıntı yaşadıklarını dile getiriyor... İşte medyamidas.com'a ulaşan velilerin şikayetleri...

EĞİTİM 13.03.2021, 16:45
Velilerin servis çilesi!

Okullarda pandemi tedbirleri altında yüz yüze eğitime başlanırken, veliler servisler konusunda ve çocuklarını okullara ulaştırmakta sıkıntı yaşadıklarını ifade ediyor. medyamidas.com'a telefonla ulaşan bazı veliler, devlet okullarında servislerin olmamasından dolayı büyük sıkıntı yaşadıklarını belirtti. 

Haftanın iki günü sıkıntı... Servisler yok 

Veliler, okullarda eğitimin haftanın iki günü ve sabah, öğlen, akşam olmak üzere üçe bölünerek devam ettiğini ifade ederek, bu durumda öğrencilerin de okul servislerinden faydalanamadıklarını söyledi. Birçok veli halen devam eden pandemi sürecinde çocuklarını tramvay ve otobüslere de bindirmek istemediklerini dile getirirken, çocuklarını kendilerinin okula götürmek zorunda kaldıklarını ve çok sıkıntı çektiklerini ifade ediyor. 

"Haftada iki gün olacaksa, uzaktan eğitime dönülemez mi"

Bazı veliler, "Eğer haftanın iki günü olacaksa, eski sistemle, yani online uzaktan eğitim olarak devam edilemez mi? Bu sene bu şekilde uygulansa. Mevcut durumda servisler olmayınca çocuklarımızı okula götüremiyoruz" diye öneride bulundu. 

Yetkililerin mevcut durumda servis problemini çözmesinin mümkün görünmediği ifade edilirken, öte yanda da öğrenciler ve velilerin mağdur oldukları görülüyor. Yetkililerden bu konuda bir çözüm üretmeleri isteniyor. 
 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@