Corendon Eskişehir'e uçuyor... Nisan 2023'e kadar biletler satışta

Corendon Airlines'ın Eskişehir Hasan Polatkan Havalimanı'ndan gerçekleştiği Brüksel seferleri büyük bir yoğunlukla devam ediyor. Corendon'un Nisan 2023'e kadar Eskişehir - Brüksel uçuşlarının planlamasını yaptığı belirtildi...

EKONOMİ 19.04.2022, 12:47 19.04.2022, 17:14
Corendon Eskişehir'e uçuyor... Nisan 2023'e kadar biletler satışta

Eskişehir Hasan Polatkan Havalimanı'ndan Brüksel seferleri büyük bir hızla devam ederken, Corendon Airlines'ın da Eskişehir - Brüksel seferlerini büyük bir yoğunlukla devam ettiği belirtildi. 

Eskişehir - Brüksel seferlerine yoğun ilgi 

Corendon Airlines'ın web sitesinden alınan bilgilere göre, önümüzdeki yıl da dahil olmak üzere, Nisan 2023'e kadar planlaması yapılan Eskişehir - Brüksel arası direkt uçuşlar için biletler satışa çıkarıldı. 

Bazı uçuşların biletleri tükendi 

Bu akşam (19 Nisan) Brüksel'den Eskişehir'e bir sefer gerçekleşeceği belirtilirken, yarın da (20 Nisan) Eskişehir'den Brüksel'e direk uçuş gerçekleşecek. 22 Nisan'da gerçekleşece seferin de biletlerinin tükendiği ifade edildi. 

Nisan 2023'e kadar Eskişehir için her hafta seferler planlandı, biletler satışta 

Corendon Airlines'ın web sitesindeki Eskişehir - Brüksel planlaması incelendiğinde, Nisan 2023'e kadar yapılan planlamada Eskişehir - Brüksel arasıdaki seferlerin her gafta düzenli ve karşılıklı olarak devam edeceği görüldü. 

Zafer Havalimanı seferlerine Haziran ayında başlayacak

Öte yandan Corendon Airlines'ın Eskişehir'in yanı sıra Kütahya'daki Zafer Havalimanı'ndan da Avrupa'daki bazı şehirlere seferlere başlayacağı, ancak bu seferlerin Haziran ayında başlayacağı belirtildi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@