Eğitim-Bir-Sen verilen promosyonu az buldu... Eskişehir'deki ihale iptal oldu

Eskişehir Milli Eğitim Müdürlüğü'nün maaş promosyon ihalesinde Eğitim-Bir-Sen verilen promosyonu az buldu... Eskişehir'deki ihale iptal oldu.

EKONOMİ 18.10.2022, 16:38 18.10.2022, 16:48
Eğitim-Bir-Sen verilen promosyonu az buldu... Eskişehir'deki ihale iptal oldu

Eskişehir Eğitim-Bir-Sen 1 Nolu Şubesi'nin girişimleri ve düzenlediği imza kampanyası sonrasında, Eskişehir Milli Eğitim Müdürlüğü maaş promosyon ihalesinin yenilenmesi kararı alınmıştı. 

İhaleye 5 banka katıldı

Yeni ihale bugün gerçekleştirildi. 5 bankanın katıldığı ihalede Halk Bankası'nın 3 yıllığına 15 bin 900 liralık teklifinin alındığı, ancak yetkili sendika olan Eskişehir Eğitim-Bir-Sen'in bu miktarı az bularak kabul etmemesi sonrasında ihalenin feshedildiği öğrenildi. 

İbrahim Akar: "Verilen son rakam emsal ihalelerle kıyaslandığında tarafımızca kabul edilmedi ve ihale feshedildi"

Eğitim-Bir-Sen Eskişehir 1 Nolu Şube Başkanı İbrahim Akar da konuyla ilgili sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü maaş promosyon ihalesi 3 yıllığına 15900₺ olarak Halk Bankası tarafından alınmıştır. Fakat mevcut ekonomik şartlar göz önüne alındığında verilen son rakam emsal ihalelerde kıyaslandığında yetkili sendika olarak tarafımızca kabul edilmemiş ve ihale feshedilmiştir" dedi. 

İhalenin önümüzdeki günlerde tekrarlanacağı belirtildi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@