Eskişehir'de genel merkezi ziyaret edip kutladılar

15 Mart Dünya Tüketiciler Günü kapsamında, Eskişehir Ticaret İl Müdürü Cemil Kürkcü ve beraberindeki heyet, Tüketiciyi Destekleme Derneği (TÜKDES) Genel Merkezini ziyaret etti.

EKONOMİ 16.03.2021, 12:02 16.03.2021, 12:17
Eskişehir'de genel merkezi ziyaret edip kutladılar

Eskişehir Ticaret İl Müdürü Cemil Kürkcü; Tüketiciyi Destekleme Derneği nezdinde tüm tüketicilerin 15 Mart Dünya Tüketiciler Günü'nü kutlayarak "Tüketici haklarını savunan sivil toplum kuruluşları, Ticaret İl Müdürlüklerimizin çok önemli paydaşlarıdır. Tüketicilerin bilgilendirilip bilinçlendirilmesi için sivil toplum kuruluşları ile sıkı iş birliğimiz artarak devam edecektir" dedi.

TÜKDES Genel Başkanı Süleyman Bakal ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, evrensel tüketici haklarının hayata geçirilmesi için her zaman, güçlü bir istekle kamu kuruluşları  ile iş birliği yapmaya devam edeceklerini vurguladı.

Ziyarette, Eskişehir İl Tüketici Hakem Heyeti Raportörleri Tayfun Pınar ve Ahmet Aydın da hazır bulundu.

Ziyaretin ardından tüketici sorunları, istenmeyen SMS ve İleti Yönetim Sistemi gibi konuların konuşulduğu bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya TÜKDES Genel Başkan Yardımcısı Metin Bıyık ve TÜKDES Genel Merkez Denetim Kurulu Üyeleri Osman Çağayau ve Ahmet Ünlü de katıldı. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@