Şengül Al'a tam destek verdiler

 Yunus Emre Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanlığı için adaylığını açıklayan Şengül Al'a, Eskişehir Lokantacılar ve Kasaplar Esnaf Odası Başkanı Bahar Bilen, Eskişehir Saatçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sema Ersoy ve Eskişehir Tornacılar ve Oto Tamircileri Odası Başkanı Sn. Adnan Karamanlı'dan destek...

EKONOMİ 11.10.2022, 13:57 11.10.2022, 14:04
Şengül Al'a tam destek verdiler

Yunus Emre Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Refik Pehlivan'ın vefatından sonrasında yeni başkan seçilecek. 

Kooperatif başkanlığına adaylığını açıklayan Şengül Al çalışmalarına hızla devam ederken, Eskişehir Lokantacılar ve Kasaplar Esnaf Odası Başkanı Bahar Bilen, Eskişehir Saatçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sema Ersoy ve Eskişehir Tornacılar ve Oto Tamirciler Küçük Sanayiciler Odası Başkanı Sn. Adnan Karamanlı ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

18 yıla yakın süredir istikrarlı bir kooperatifçilik tecrübesinden sonra deneyimli bir ekip oluşturmanın yolunda olduğunu belirten Al, sektör temsilcilerini ziyaret ettiğini belirtti.

Bahar Bilen, Sema Ersoy ve Adnan Karamanlı ile görüşmelerinde esnaf temsilcilerimin sorunlarını, öncelikli kredi ihtiyaç sahibi esnafın ihtiyaçlarına kolaylık gösterecek çözüm yollarını konuştuklarını ifade eden Şengül Al, her üç başkanın da tam destek sözünü alarak elini daha da güçlendirdiğini belirtti. 

Oda Başkanları Bahar Bilen, Sema Ersoy ve Adnan Karamanlı görüşmeden memnuniyet duyduklarını, pandemi sonrası yaşanan ekonomik darboğazda Şengül Al'ın tecrübelerine güvendiklerini, bu tecrübeden esnafımızın yararlanması adına birlikte çalışabileceklerini ve üyelerinin destekleriyle kendilerinin yanında olacaklarını söyledi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@