Meteoroloji'den birçok ile uyarı! Eskişehir, Bursa, Bilecik, Kütahya, Afyonkarahisar, Balıkesir, Çanakkale'de hava nasıl olacak?

Meteoroloji'den birçok ile kuvvetli yağış ve sel uyarısı geldi... Bugün hava nasıl olacak? İşte 10 Ağustos 2021 Salı (bugün) hava durumu...

HAVA DURUMU 10.08.2021, 07:47
Meteoroloji'den birçok ile uyarı! Eskişehir, Bursa, Bilecik, Kütahya, Afyonkarahisar, Balıkesir, Çanakkale'de hava nasıl olacak?

Meteoroloji, Batı Karadeniz’de beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların bugün (Salı) sabah saatlerinden itibaren Bartın, Karabük,Kastamonu, Sinop ve Samsun çevrelerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2/12 saat), Bartın’ın doğusu ve Kastamonu’nun kuzeyi ile Sinop’un batısında çok kuvvetli (51-75 kg/m2/12 saat) olacağını bildirdi. 

Yağışların; Karadeniz kıyıları ile Karabük ve Kastamonu çevrelerinde kuvvetli, bu akşam ve gece saatlerinde Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile bugün Bartın’ın doğusu, Kastamonu’nun kuzeyi ve Sinop çevrelerinde yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; Orta Karadeniz ve Güney Ege ile Batı ve Orta Akdeniz’in iç kesimlerinde kuzey yönlerden kuvvetli (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Orta ve Doğu Karadeniz’de beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların bu akşam saatlerinde ve bugün (Salı) Trabzon, Rize çevreleri ile Artvin'in kıyı kesimlerinde kuvvetli yer yer çok kuvvetli (40-70 kg/m2), Ordu, Giresun çevreleri ile Trabzon'un batı ilçelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli (50-100 kg/m2) olacağı tahmin ediliyor. Sel, su baskını, heyelan, yıldırım, yerel dolu yağışı, kuvvetli rüzgar ve fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

BATI KARADENİZ KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Batı Karadeniz’de beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların bugün (Salı) sabah saatlerinden itibaren Bartın, Karabük, Kastamonu, Sinop ve Samsun çevrelerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2/12 saat), Bartın’ın doğusu ve Kastamonu’nun kuzeyi ile Sinop’un batısında çok kuvvetli (51-75 kg/m2/12 saat) olacağı tahmin ediliyor. Kuvvetli yağışların; 12.08.2021 Perşembe günü öğle saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor. Meydana gelmesi muhtemel sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, heyelan, yağış anında kuvvetli rüzgar ve fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Eskişehir
Parçalı ve az bulutlu

Bursa
Parçalı ve az bulutlu

Bilecik
Parçalı ve az bulutlu


Kütahya
Parçalı ve az bulutlu

Afyonkarahisar
Parçalı ve az bulutlu

Balıkesir
Az bulutlu ve açık

Çanakkale
Az bulutlu ve açık

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@