AK Parti Gençlik Kolları'ndan medyamidas.com'a ziyaret 

AK Parti Eskişehir Gençlik Kolları Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Ayşe Tanyeri ve yönetim kurulu üyeleri medyamidas.com'u ziyaret etti. 

HAYAT 25.07.2022, 18:04 25.07.2022, 18:08
AK Parti Gençlik Kolları'ndan medyamidas.com'a ziyaret 

AK Parti Eskişehir Gençlik Kolları Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Ayşe Tanyeri ve yönetim kurulu üyeleri Öznur Kösen ile Yusufhan Akbıyık medyamidas.com'u ziyaret etti. medyamidas.com Genel Yayın Yönetmeni Murat Atikel ile Video ve Podcast Yönetmeni Onur Çavuşoğlu'na yaptıkları çalışmalar ve projeler konusunda bilgiler veren Ayşe Tanyeri, yakın zamanda Eskişehir'de "Genç Akademi" projesini hayata geçireceklerini, kitap kafe konseptinde bir tesisle daha çok gence ulaşmayı ve bir araya gelmeyi hedeflediklerini ifade etti. 

Eskişehir'de yaptıkları çalışmalar konusunda bilgiler veren Ayşe Tanyeri, AK Parti olarak gençlerin siyasetle ilgilenmesini ve Türkiye gündemindeki konularla ilgili doğru bilgilendirilmesini çok önemsediklerini, AK Partili gençler olarak AK Parti'nin hedeflerini ve yapılan çalışmaları en doğru şekilde topluma aktarmaya çalıştıklarını kaydetti. 

Ziyaretin anısına merhum Sezai Karakoç'un "Ey sevgili" şiirinin yer aldığı bir tabloyu hediye eden Ayşe Tanyeri ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Murat Atikel ve Onur Çavuşoğlu, nazik ziyaretlerinden büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade etti.  

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@