banner163

Ankara ve İzmir'den sonra Eskişehir Büyükşehir de başlattı... Ücretsiz internet

Ankara ve İzmir gibi şehirlerin ardından Eskişehir Büyükşehir Belediyesi de başlattı... Ulaşımda ücretsiz internet...

HAYAT 28.12.2021, 14:28 28.12.2021, 14:42
Ankara ve İzmir'den sonra Eskişehir Büyükşehir de başlattı... Ücretsiz internet

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, ESTRAM'ın tramvaylarda ücretsiz wifi hizmeti başlattığını duyurdu... 

Ankara ve İzmir gibi şehirlerde başlamıştı 

Türkiye'de ulaşım araçlarında ücretsiz wifi hizmeti çeşitli şehirlerde başlamış, Ankara Büyükşehir Belediyesi belediye otobüslerinde ücretsiz internet hizmeti başlatırken, İzmir Büyükşehir Belediyesi de Haziran 2021'de tramvaylarda ücretsiz wifi internet hizmeti başlatmıştı. 

Eskişehir'de de başladı... Tramvaylarda ücretsiz wifi hizmeti... Nasıl kullanılacak? 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, daha önce Ulus meydanı, Haller Gençlik Merkezi, Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Kültür Sarayı, Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi'nde sağlanan ücretsiz wifi hizmetinin 27 Aralık itibariyle tramvaylarda da kullanıma açıldığı belirtildi. 

Vatandaşların, tramvaya bindikten sonra wifi ayarlarını açarak “Estram_Wifi” ağını seçmesi gerektiğini belirten yetkililer, telefon numaralarını ilgili alana girerek, daha sonra telefonlarına kısa mesaj yoluyla gelen doğrulama kodunu da ilgili sayfaya girdikten sonra ücretsiz internet hizmetini kullanmaya başlayabileceklerini ifade etti. Hatlarda bulunan tüm tramvaylarda ücretsiz internet hizmeti kullanılabileceği ifade edildi. 

Büyükerşen, "Çağın gereği internet olsa da kitapları unutmayın" dedi 

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen de konuyla ilgili açıklamasında, “Sevgili çocuklar, kıymetli gençler, çağın gerekliliği internet olsa da yolculuklarda en yakın dostunuzun kitaplar olduğunu unutmayın. Sizleri çok seviyorum” dedi.

Otobüslerde de olacak mı?

Öte yandan, Ankara'da uygulandığı gibi Eskişehir'deki tramvayların ardından otobüslerde de ücretsiz wifi uygulamasının başlayıp başlamayacağı da merak ediliyor. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@