banner163

Atatürk Bulvarı da göle döndü! Tramvaylar durdu

Eskişehir'de sağanak yağış şehir merkezini tam anlamıyla felç etti. Atatürk Bulvarı da dahil olmak üzere birçok ana arter yol göle dönerken araç sürücüleri zor anlar yaşadı. 

HAYAT 21.06.2021, 19:06 21.06.2021, 22:59

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü sabah saatlerinde yaptığı uyarıda  gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği açıklanmıştı. Öğleden sonra şiddetini artıran yağış adeta kenti esir aldı. Trafiğin yaoğun olduğu saatlerde göle dönen yollarda ilerlemeye çalışan sürücüler ve Islanmamak için koşuşturan, bir yerlere sığınmaya çalışan insanlar dikkat çekti. 

Tramvay seferleri durdu
Öte yandan şehir içi tramvay hatları, yoğun yağış sebebiyle çalışamaz hale geldi. Yağmur altında ıslanan vatandaşlar evlerine gitmek amacıyla tramvay duraklarına koştu, ancak tramvay seferleri gerçekleşen arızadan dolayı çalışmadı. Mağdur olan vatandaşlar duraktan çıkarak gidecekleri yere yürüyerek gitmek durumunda kaldı. Durakların ve tramvayların içerisinde uzun zamandır seferlerin başlamasını bekleyen vatandaşlar, arızanın uzun süredir devam ettiğini ve seferlerin ne zaman başlayacağını bilmediklerini belirterek tepki gösterdi.

Emek'te sel etkili oldu
Edinilen bilgiye göre Emek mahallesinde yağmur sularının tramvay hattına sürüklediği büyük taş parçaları yolu kapattı. Kapanan tramvay yolu, seferlerin aksamasına ve sonrasında da durmasına neden oldu. 

Emek Mahallesi'ndeki görüntüleri izlemek için buraya tıklayabilirsiniz. 

Eskişehir'de tarlalar da sular altında kaldı! Haberi için tıklayın 


 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@